Follow us

Αυτή την εβδομάδα θα φορέσεις τα τζιν σου όπως η Victoria Beckham

Η Victoria Beckham είναι η fashion expert που χρειάζεσαι.

Victoria Beckham Splash/ Ideal Image

Τι μπορεί να ειπωθεί παραπάνω για την αισθητική και το στιλ της Victoria Beckham, που να μην έχει ήδη γραφτεί; Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε, καθώς μέσα σε δύο δεκαετίες κατάφερε να εξελίξει το στιλ της όσο κανένας άλλος, ενώ το πάθος της για τη μόδα έγινε το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Ούσα η σχεδιάστρια του δικού της οίκου μόδας, η Victoria Beckham ξέρει πολύ καλά τις τάσεις, τα διαχρονικά κομμάτια και τους συνδυασμούς που θα αναδείξουν την κάθε μία σε πραγματική ιέρεια του στιλ.

Loading...

Η γκαρνταρόμπα και οι συλλογές της το αποδεικνύουν: Από την εποχή των Spice Girls η ίδια σήμερα κατάφερε να κάνει στιλιστική στροφή 180 μοιρών. Με τον μινιμαλισμό ως λατρεία της, την κομψότητα ως στόχο και την επιβλητικότητα ως καθοδηγητή της, η Victoria Beckham έχει αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon. Μέσα από το street style της η ίδια κατάφερε να αναβαθμίσει ακόμα και τα τζιν μέσα από τους πιο κομψούς και εύκολους συνδυασμούς.

Αυτούς συγκεντρώσαμε παρακάτω. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις πως θα αναβαθμίσεις και εσύ τα σύνολα με πρωταγωνιστή τα τζιν σου.

Στιλιστικά μαθήματα στα τζιν από την Victoria Beckham

Look No. 1

Όσο casual και να είναι το σύνολο σου ένα ζευγάρι γοβών θα το αναβαθμίσουν. Η Victoria Beckham, όπως βλέπεις και παρακάτω, φοράει ένα φούτερ ένα loose τζιν και κόκκινα ψηλοτάκουνα. Μία λεπτομέρεια που μπορεί πράγματι να κάνει κάθε σου look σημαντικά καλύτερο.

Loading...

Look No. 2

Πρόσθεσε ένα blazer στο look με το τζιν σου. Η Victoria Beckham έχει μία πλούσια συλλογή με blazers, καθώς γνωρίζει τη στιλιστική δύναμή τους. Συνδυασμένα με απλά τζιν παντελόνια, δημιουργούν ένα κομψό και δυναμικό look για κάθε ώρα της ημέρας, από το γραφείο έως το βραδινό ποτό.

Αυτή την εβδομάδα θα φορέσεις τα τζιν σου όπως η Victoria Beckham

Look No. 3

Τέλος, τα χρώματα παίζουν εξίσου μεγάλο ρόλο. Τα έντονα αποπνέουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό αναβαθμίζοντας το προσωπικό σου στιλ. Η Victoria Beckham πάντα φροντίζει να τα εντάσσει στα looks της -κάτι που είδες και στο πρώτο tip με τις κόκκινες γόβες. Ειδικά τώρα την άνοιξη τα έντονα χρώματα επιβάλλονται.

Victoria Beckham

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ