Follow us

Δέσποινα Βανδή | Όλες οι λεπτομέρειες για το look της στην πρεμιέρα του Chart Show

Η λαμπερή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή.

Despoina Vandi Courtesy of Alpha

Μία από τις εκπομπές που έχει αγαπήσει πολύ το κοινό, δηλαδή το Chart Show επέστρεψε το Σάββατο, 12 Μαρτίου, στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Την παρουσίαση της εκπομπής έχει αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, η ερμηνεύτρια που μετρά πολλά χρόνια επιτυχημένες πορείας στη μουσική.

Εκτός από το ταλέντο στην ερμηνεία, η Δέσποινα Βανδή έχει ξεχωρίσει μέσα στον χρόνο για το στιλ και τα κομψά σύνολα που δημιουργεί στις δημόσιες εμφανίσεις της. Εξίσου λαμπερό και πολύ κομψό είναι και το σύνολο που έχει επιλέξει να φορέσει στην πρεμιέρα της εκπομπής Chart Show.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει ένα κομψό και εντυπωσιακό σύνολο, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση παντελόνα σε μαύρη απόχρωση που είναι δημιουργία του οίκου Moschino με ένα κρουαζέ metallic τοπ του οίκου Zadig & Voltaire. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μία χρυσή ζώνη στη μέση, προσθέτοντας έτσι την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνιση της.

Όπως φαίνεται, η Δέσποινα Βανδή παρακολουθεί και υιοθετεί τις τάσεις της μόδας, αφού τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι ένα από τα trends της σεζόν. Πρόκειται μάλιστα για ένα bottom που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες, αφού ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την πρεμιέρα

Loading...

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα του Chart Show

Δέσποινα Βανδή | Όλες οι λεπτομέρειες για το look της στην πρεμιέρα του Chart Show
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ