Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κράτησε τη τσάντα που κάθε γυναίκα θέλει στη συλλογή της

Η παρουσιάστρια έχει επενδύσει σε δύο σχέδια της hot τσάντας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP

Επιστρέφοντας σε πιο ομαλούς ρυθμούς στην καθημερινότητά μας οι στιλιστικές ανάγκες μας αλλάζουν ξανά και προσαρμόζονται στις πολυάριθμες κοινωνικές υποχρεώσεις και τους έντονους ρυθμούς. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως το office style επιστρέφει στα γνώριμα κομμάτια του και ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι τσάντες. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ τόσο με χρηστική όσο και με στιλιστική αξία, που ακόμα και κατά τη διάρκεια των κατ' οίκων περιορισμών δεν αφήσαμε πίσω μας. Μέχρι και για τις πιο σύντομες και μικρές εξόδους μας κρατάγαμε την ανάλογη τσάντα. Οι τάσεις των προηγούμενων σεζόν μας είχαν συστήσει τις μικρές χαριτωμένες εκδοχές τους, οι οποίες ανταποκρίνονταν παράλληλα στις ανάγκες εκείνης της περιόδου. Τώρα, όμως, οι ευρύχωρες tote τσάντες επιστρέφουν στις τάσεις και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κράτησε εκείνη που επιθυμεί κάθε γυναίκα.

Στην γκαρνταρόμπα της Σταματίνας Τσιμτσιλή | Η tote τσάντα που λατρεύουν όλες οι fashionistas

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε εμπορικό κέντρο των Βόρειων Προαστίων, όπου η παρουσιάστρια έκανε τα ψώνια της. Στην παρακάτω φωτογραφία, όπως θα δεις, η ίδια φοράει ένα athleisure look αποτελούμενο από ένα μαύρο ψηλόμεσο κολάν, μία λευκή μπλούζα και τα αγαπημένα sneakers των fashion insiders τα Golden Goose. Ωστόσο, η τσάντα είναι αυτή που κέντρισε τη δική μας προσοχή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κράτησε την Dior Book Tote τσάντα σε έντονη κόκκινη απόχρωση, που αναβάθμισε τη χαλαρή εμφάνιση της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κράτησε τη τσάντα που κάθε γυναίκα θέλει στη συλλογή της

Η τσάντα αυτή, που έχει το ιδανικό μέγεθος για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας, είναι η στιλιστική εμμονή των fashionistas ανά τον κόσμο. Από τότε που παρουσιάστηκε από τον γαλλικό οίκο, δίνει το παρών στις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών. Οι περισσότερες, μάλιστα, τις χρησιμοποιούν ως τις ιδανικές travel bags, καθώς δίνουν στιλ στα χαλαρά looks τους, ενώ το ευρύχωρο σχήμα τους χωράει παραπάνω από τα απαραίτητα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει και την πιο μικρή εκδοχή της Dior Book Tote τσάντα σε σκούρα μπλε απόχρωση, την οποία είχε φορέσει σε βραδινή εκδήλωση. Η ίδια την συνδύασε με ένα παστέλ μωβ πουκάμισο με see-through μανίκια, δερμάτινο κολάν και μποτάκια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ