Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα διάσημα αθλητικά παπούτσια που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Η παρουσιάστρια έφερε στους δρόμους της Αθήνας κάτι από το street style της Νέας Υόρκης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα NDP

Πριν λίγο καιρό είχαμε εντοπίσει την αγαπημένη τσάντα της Kim Kardashian, η οποία έχει αναδειχθεί και στο ''it'' σχέδιο της σεζόν, να δίνει το παρών στην γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το μοντέλο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ''Hourglass'' του οίκου Balenciaga και από τότε που την έκανε δική της, την συναντάμε συνεχώς στις εμφανίσεις της. Τώρα εντοπίσαμε τα πιο δημοφιλή sneakers στην εμφάνιση της παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία με τη σειρά της φέρνει το street style της Νέας Υόρκης στους δρόμους της Αθήνας.

Loading...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα αγαπημένα αθλητικά των fashionistas

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σπάνια θα αφήσει τα μίνι φορέματα και τα ρομαντικά φλοράλ για casual outfits. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε χαλαρές στιγμές με casual σύνολα και φυσικά φλατ παπούτσια. Άλλωστε, πίσω από τις κάμαρες και τα φώτα της δημοσιότητας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία μητέρα τριών παιδιών, που δεν χάνει στιγμή από την παρέα τους.

Loading...

O φακός του NDP εντόπισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία τέτοια casual περίσταση με ένα πολύ ενδιαφέρον look, που αξίζει να ανακαλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ''Happy Day'' βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρων των Βόρειων Προαστίων για να κάνει μερικά ψώνια. Για αυτή την περίσταση χρειαζόταν ένα άνετο σύνολο. Η ίδια φρόντισε να το δημιουργήσει χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο στιλ της.

Η ίδια φόρεσε ένα total black look, που αποπνέει κομψότητα και επιβλητικότητα αποτελούμενο από άνετα κομμάτια. Μία μακρυμάνικη μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη, ένα ψηλόμεσο κολάν με δερμάτινη όψη και τα statement αθλητικά παπούτσια από το brand Golden Goose.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα διάσημα αθλητικά παπούτσια που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas
σταματινα τσιμτσιλή 2

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια, που βρίσκονται σε κάθε γκαρνταρόμπα των ενημερωμένων και επιτυχημένων fashionistas. Η ''βρώμικη'' όψη σε συνδυασμό με τα glamorous graffic σχέδια τους προσφέρουν ένα αβίαστο coolness σε κάθε εμφάνιση. Θυμίζουν τα αθλητικά παπούτσια που δεν αποχωριζόμασταν στην εφηβεία, ήταν το staple του καθημερινού look. Τώρα η Golden Goose τους δίνει την πιο πολυτελή όψη και αναβαθμίζει τον casual χαρακτήρα τους.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ