Follow us

Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός | Το hot ζευγάρι με matching outfit

Τα athleisure looks τους που τους έκαναν #CouplesGoals.

MissBloom TEAM
Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός | Το hot ζευγάρι με matching outfit NDP

Ένα από τα hashtags που θα έχεις πολλάκις συναντήσει σε κάθε πλατφόρμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το #CouplesGoals. Πρόκειται για τις αναρτήσεις φωτογραφιών, όπου απαθανατίζονται δύο άτομα πιο ερωτευμένα από ποτέ σε ειδυλλιακές καταστάσεις στην πλειοψηφία τους και φυσικά ντυμένα προσεχτικά έτσι ώστε να είναι αισθητικά ευχάριστα. Αυτές οι αναρτήσεις αποθεώνονται από τους χρήστες και αποτελούν έναν από τους στόχους τους στην προσωπική ζωή. Πιο συγκεκριμένα, βάζουν ως στόχο όχι απλά την εύρεση του ιδανικού συντρόφου αλλά και την εμπειρία παρόμοιων καταστάσεων -ή ακόμα καλύτερα την φωτογράφησή τους. Παρ' όλα αυτά, η ομορφιά του έρωτα είναι στον αυθορμητισμό και κανένα ζευγάρι δεν είναι πιο τέλειο όταν απλά απολαμβάνει έναν χαλαρό περίπατο. Παράδειγμα αποτελεί η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, τους οποίους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του NDP σε μία βόλτα τους.

Loading...

Το hot ζευγάρι με matching outfit μπαίνουν στο hashtag #CouplesGoals

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz και σε κάθε τους έξοδο μαγνητίζουν τα βλέμματα. Η τελευταία τους, ωστόσο, ήταν και στιλιστικά ενδιαφέρουσα, αφού επέλεξαν να κάνουν παρόμοιες εμφανίσεις. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία και οι δύο δημιούργησαν athleisure outfits για μία χαλαρή πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός φόρεσαν μαύρη loose φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε ένα ροζ κοριτσίστικο φούτερ και ο Νικήτας Νομικός ένα απλό ουδέτερο λευκό με κουκούλα hoodie. Το μοντέλο συνδύασε το athleisure look της με μία γκρι oversized ζακέτα, μαύρα στρογγυλά γυαλιά και μια crossbody τσάντα. Από την άλλη πλευρά ο Νικήτας Νομικός συνδύασε το look με κλασικά μαύρα τετράγωνα γυαλιά ηλίου.

Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός | Το hot ζευγάρι με matching outfit

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ