Follow us

Αυτή είναι η τάση της μόδας που φορούν όλες οι Ελληνίδες celebrities και αξίζει να υιοθετήσεις

Η τάση της άνοιξης που φορούν όλες οι Ελληνίδες celebrities αυτή την περίοδο.

fayskorda Instagram @fayskorda

Εάν χρειαζόταν να ορίσουμε μία τάση που να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής άνοιξης, τα έντονα χρώματα θα ήταν η πρώτη σκέψη μας. Αποχρώσεις όπως το φούξια, το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο, το μοβ, το πορτοκαλί είναι μερικά από τα κορυφαία color trends της σεζόν που μας πρότειναν οι οίκοι μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Οι Ελληνίδες celebrities φαίνεται πως παρακολουθούν τα νέα στον κόσμο της μόδας, αφού αρκετές κυρίες της εγχώριας showbiz έχουν ήδη ξεκινήσει να προσθέτουν τα έντονα χρώματα στις εμφανίσεις τους. Έχουν επιλέξει όμως έναν πολύ chic τρόπο που αξίζει την προσοχή σου.

Διάσημες Ελληνίδες όπως η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζήνα Κουτσελίνη και η Μαρία Ηλιάκη επιλέγουν συχνά να φορέσουν κοστούμια σε έντονα χρώματα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, τα κοστούμια έχουν αναδειχθεί οι κυρίαρχοι του street style, αφού μπορούμε να τα φορέσουμε σε διάφορες περιστάσεις, casual και formal.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, φέτος την άνοιξη, τα κοστούμια σε έντονα χρώματα είναι μία από τις must have προσθήκες που αξίζει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου, αφού προσαρμόζονται σε διάφορα dress codes. Για παράδειγμα, ένα κοστούμι σε κάποια απόχρωση του πράσινου ή του κόκκινου σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο και loafers δημιουργούν ένα πολύ σύγχρονο και κομψό σύνολο για το γραφείο, ενώ αν αντικαταστήσεις το πουκάμισο με ένα bodysuit και τα loafers με τις αγαπημένες σου γόβες, θα έχεις δημιουργήσει χωρίς κόπο ένα πολύ κομψό σύνολο για βραδινή έξοδο. Φυσικά, αξίζει να δοκιμάσεις και το αγαπημένο στιλιστικό combo των fashionistas, δηλαδή να φορέσεις το κοστούμι σου με sneakers.

Σε κάθε περίπτωση, φέτος την άνοιξη σίγουρα αξίζει να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με το ντύσιμό σου, δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς. Ένα κοστούμι σε έντονη ή pastel απόχρωση είναι σίγουρα μία καλή επιλογή.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Δούκισσα Νομικού

Doukissa Nomikou

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Ζήνα Κουτσελίνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φαίη Σκορδά

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Κατερίνα Καινούργιου

Loading...
Loading...
Loading...

Μαρία Ηλιάκη

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ