Follow us

Βρήκαμε τα πιο άνετα platform heels στα Stradivarius για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Το ανοιξιάτικο drop των Stradivarius μας έδωσε την πιο άνετη και προσιτή εκδοχή των hot παπουτσιών της σεζόν.

Βρήκαμε τα πιο άνετα platform heels στα Stradivarius για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν Splash/Ideal Images

Όπου και αν κοιτάξεις, όποια συλλογή και αν μελετήσεις, όποιο κατάστημα και αν επισκεφθείς ένα είναι σίγουρο: Τα platforms heels επέστρεψαν. Ο λόγος για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια με την φιάπα, η οποία προσθέτει πολλούς πόντους στη σιλουέτα μας αλλά και πολύ στιλ στις εμφανίσεις μας. Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά παρατηρούμε μία πραγματική αναβίωση των τάσεων της δεκαετίας των 00s και ανάμεσα τους βρίσκονται και τα εν λόγω υποδήματα. Βέβαια, δεν αποτελούν αποκλειστικά μία ανοιξιάτικη τάση, αφού είχαν αρχίσει να εδραιώνουν τη θέση τους στο street style ήδη από την προηγούμενη. Κάπως έτσι φτάνουμε σήμερα να ανοίγουμε τα social media μας και να καταιγιζόμαστε καθημερινώς από looks με πρωταγωνιστή τα platform heels.

Loading...

Οι περισσότερες fashionistas δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα σχέδια των οίκων Versace και Valentino. Τα φορούν με φορέματα αλλά και παντελόνες, με κοστούμια αλλά και με casual denim looks. Με λίγα λόγια, τα platfom heels φέτος την άνοιξη -και τον χειμώνα- είναι ο βασιλιάς των υποδημάτων όσον αφορά τις τάσεις. Για αυτό και έπρεπε να βρούμε γρήγορα τόσο την πιο άνετη εκδοχή τους όσο και την πιο προσιτή.

Loading...

Στο ανοιξιάτικο drop του Stradivarius βρήκαμε τα ιδανικά platform heels που δεν θα σταματάς να φοράς αυτή τη σεζόν

Η αναζήτησή μας ήταν μεγάλη και κράτησε αρκετό καιρό μέχρι να ανακαλύψουμε τις νέες συλλογές των προσιτών brands. Στο μυαλό μας είχαμε κρατήσει την ανάγκη όλων μας να είναι αρχικά άνετα, αφού τα περισσότερα platform heels συνήθως είναι αρκετά ψηλά και έτσι προκαλούν γρήγορα δυσφορία. Επίσης, θέλαμε να βρούμε ένα σχέδιο αρκετά ευέλικτο έτσι ώστε να συνδυάζεται τόσο με πρωινά looks όσο και με βραδινά, διότι αποτελούν τόσο μεγάλη τάση που θα ήταν επόμενο να τα φορέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Έτσι ανακαλύψαμε τα platform heels του Stradivarius, τα οποία κυκλοφορούν σε δύο αποχρώσεις, καφέ και φούξια. Έχουν το ιδανικό ύψος, το τέλειο σχέδιο για πρωί και βράδυ και η άνεση είναι εγγύηση. Κοστίζουν 35,99 ευρώ και πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Βρήκαμε τα πιο άνετα platform heels στα Stradivarius για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ