Follow us

Ανάδειξε τα πόδια σου με αυτές τις slit φούστες από τα Zara, Bershka, Mango, Stradivarius και άλλα αγαπημένα brands

Φέτος η μόδα μας καλεί να αναδείξουμε την πιο θηλυκή πλευρά μας.

Δείξε λίγο πόδι με αυτές τις slit φούστες από τα Zara, Bershka, Mango, Stradivarius και άλλα αγαπημένα brands Splash/Ideal Images - Pixel Formula

Περάσαμε αρκετό χρόνο φορώντας φόρμες, κολάν, stretchy υφάσματα και άνετες σιλουέτες, ενώ με τις πολικές θερμοκρασίες, που είχε ο φετινός χειμώνας, αναγκαστήκαμε να τα φορέσουμε σε πολλές περιπτώσεις όλα μαζί. Είναι λογικό, λοιπόν, αυτή τη σεζόν να θέλουμε αρκετά πιο ανάλαφρα ρούχα και σχέδια, που να τονίζουν σωστά τη σιλουέτα μας αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τάσεις της μόδας πρόβλεψαν τις ανάγκες μας για αυτή τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 και μας προτείνουν περισσότερα κομμάτια με έντονο σέξι χαρακτήρα και σιλουέτες που αγκαλιάζουν σαν γάντι το γυναικείο σώμα. Κάπου ανάμεσα σε αυτά εμφανίζονται και οι slit φούστες, τα σχέδια με το μίντι μάκρος και το σκίσιμο στο πόδι.

Loading...
Loading...

Οι slit φούστες που χρειάζεσαι αυτή τη άνοιξη για να απογειώσεις την θηλυκότητά σου

Οι slit φούστες είναι μία μεγάλη τάση της σεζόν, που ανταποκρίνεται στο αίτημά μας για στιλιστική εξωστρέφεια, κολακευτικά και σαγηνευτικά looks. Στα catwalks των Etro, Paco Rabanne, Loewe, Versace, Bottega Veneta, Stella McCartney, Louis Vuitton, David Coma, Patbo και Acne Studio είδαμε ανάλογα κοψίματα σε μίντι και μίνι φούστες όπως επίσης και φορέματα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις φούστες και οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν ήδη υιοθετήσει το look.

Ανάδειξε τα πόδια σου με αυτές τις slit φούστες από τα Zara, Bershka, Mango, Stradivarius και άλλα αγαπημένα brands

Έτσι, ξεχυθήκαμε στην αγορά για να εντοπίσουμε εκείνες τις μίντι slit φούστες που αξίζει να κάνεις δικές σου αυτή τη σεζόν. Άλλωστε, το street style και οι πασαρέλες τις ανέδειξαν σε τάση αποδεικνύοντας παράλληλα τη στιλιστική αξία τους. Μην ξεχνάς πως πρόκειται για ένα διαχρονικό σχέδιο, που θα αποκτήσεις φέτος και θα φοράς κάθε σεζόν. Πηγαίνοντας από το ένα e-shop στο άλλο ξεχωρίσαμε τα παρακάτω σχέδια από τα ανοιξιάτικα drops. Ανάμεσα τους θα βρεις σατινέ υφές, φλοράλ prits, μονόχρωμα looks και μία πρόταση για κάθε περίσταση, ανάγκη και γούστο.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την ιδανική για εσένα.

Μίντι φούστα με σκίσιμο και πλέξη ριμπ, Bershka

Σατινέ μίντι φούστα με σκίσιμο, H&M

Μίντι φούστα με σκίσιμο, Attrattivo

Μίντι φούστα με σκίσιμο, Pink Woman

Σατινέ μίντι φούστα με σκίσιμο, Zara

Μίντι φούστα με σκίσιμο και πλέξη ριμπ, Stradivarius

Φλοράλ μίντι φούστα με σκίσιμο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ