Follow us

Η Χριστιάνα Μπέτα αντέγραψε τον αγαπημένο style combo της Kate Moss

Πώς θα αναδημιουργήσεις σωστά και εσύ το hot look της.

MissBloom TEAM
Χριστιάνα Μπέτα NDP

Η Kate Moss ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο διάσημα style icons και ο λόγος είναι το γεγονός πως το supermodel των 90s παραμένει πιστό στο δικό του αυθεντικό στιλ. Σίγουρα εντάσσει τάσεις στην γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις της, ωστόσο, ξέρει καλά τι της πάει και πιο πολύ εκείνα τα fashion items που λατρεύει και με βάση αυτά δημιουργεί τα πιο αξιοζήλευτα σύνολα. Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι από το στιλ της εκείνο θα ήταν το παλτό με το λεοπάρ print. Πρόκειται για ένα statement fashion item, που αναδεικνύει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό του ατόμου. Οι περισσότερες από εμάς το αποφεύγουμε, καθώς η σκέψη του συνδυασμού του με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας προκαλεί αναστάτωση και αρκετές ανασφάλειες. Υπάρχουν όμως και εκείνες που το τολμούν και όπως λέει και ο σοφός λαός ''ο τολμών νικά''. Ο λόγος για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, την Χριστιάνα Μπέτα, η οποία έχει αναδειχθεί σε μία πραγματική fashionista.

Η Χριστιάνα Μπέτα φόρεσε με επιτυχία το αγαπημένο παλτό της Kate Moss

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαιτέρως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με το πάθος της, την τέχνη, αλλά και τον έρωτά της, τη μόδα. Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτές τις αναρτήσεις εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη που φοράει το αγαπημένο πανωφόρι της Kate Moss με τον πιο επιτυχημένο τρόπο.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η Χριστιάνα Μπέτα δημιούργησε ένα απλό look αποτελούμενο από ένα ξεβαμμένο τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και το hero piece που έδωσε χαρακτήρα στο outfit, το μίντι λεοπάρ παλτό. Η ίδια πρόσθεσε μία μικρή τσάντα ώμου και τα statement γυαλιά ηλίου της για να ολοκληρώσει το σύνολό της.

Loading...

Η ίδια δημιούργησε ακριβώς τον ίδιο style combo που συνηθίζει να κάνει και η Kate Moss φορώντας το εν λόγω πανωφόρι. Βασικός κανόνας για να δημιουργήσεις το πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα είναι να συνδυάσεις κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις, με απλές γραμμές και ήσυχο χαρακτήρα.

Η Χριστιάνα Μπέτα αντέγραψε τον αγαπημένο style combo της Kate Moss

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ