Follow us

Studio 83 | Η νέα Athleisure συλλογή μόλις κυκλοφόρησε και θα σε κάνει να αγαπήσεις το casual ντύσιμο

Η capsule συλλογή που θα ανανεώσει το ανοιξιάτικο στιλ σου.

Studio 83 Courtesy of Studio 83

Τα τελευταία χρόνια, μία από τις τάσεις που απασχολούν κάθε σεζόν τον κόσμο της μόδας είναι το athleisure στιλ, αφού συνδυάζει άνεση, κομψότητα και πρακτικότητα, δηλαδή στοιχεία που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην καθημερινότητά της. Αυτή την περίοδο μάλιστα, που έχουμε μόλις υποδεχτεί την άνοιξη, τα αγαπημένα μας brands κυκλοφορούν τις νέες συλλογές τους, προσφέροντας μας όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε.

Ακριβώς αυτό συνέβη και με το brand που μας έχει κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο από ποτέ το casual ντύσιμο. Ο λόγος για το Studio 83, η νέα Athleisure Collection του οποίου είναι ήδη διαθέσιμη στο e-shop και σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Για να κάνουμε την ανανέωση της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σου πιο εύκολη, επισκεφτήκαμε το e-shop του Studio 83 και ξεχωρίσαμε μερικά από τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Συγκεκριμένα, στην Athleisure Collection του Studio 83 θα βρεις jumpsuits, shorts, αθλητικά παντελόνια, μπλούζες φούτερ και crop tops που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όσον αφορά στη χρωματική παλέτα που προτείνει το brand, οι αποχρώσεις που ξεχωρίζουν είναι το μαύρο και το καφέ, το μπεζ, το ροδακινί και το indigo. Μία επιπλέον προσθήκη που αξίζει να κάνεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου είναι το αξεσουάρ που αγαπούν οι A-Listers της μόδας, δηλαδή τα καπέλα jockey. Η νέα συλλογή του Studio 83 περιλαμβάνει καπέλα σε δύο αποχρώσεις που είναι το μπεζ και το μαύρο, ώστε να συνδυάζονται με όλες τις εμφανίσεις σου.

Ο sustainable χαρακτήρας της Studio 83 συλλογής

Ένας επιπλέον λόγος για να επιλέξεις τη νέα Athleisure Collection του Studio 83 είναι ο σεβασμός που δείχνουν προς το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, το Studio 83 έχει τη δική του μονάδα παραγωγής, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζει έμπρακτα την ελληνική βιοτεχνική παραγωγή.

Η Athleisure συλλογή έχει δημιουργηθεί από 100% οικολογικό και ανακυκλωμένο βαμβάκι, το οποίο είναι προσεκτικά επιλεγμένο από βιώσιμες πηγές. Για την κατασκευή της νέας συλλογής, ξεκίνησε η παραγωγή του βαμβακιού αποκλειστικά από ελληνικά εδάφη, στη συνέχεια έγινε η επεξεργασία του μέχρι να καταλήξει να δημιουργηθεί το ύφασμα.

Ανακάλυψε τη νέα Athleisure Collection στο www.studio83.gr/loungewear

Ακολουθήστε το Studio 83 στα sociam media

Instagram @studio83__

Facebook studio83__

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε

Καπέλο Studio 83

Ολόσωμη φόρμα Studio 83

Μπλούζα φούτερ Studio 83

Boxer shorts Studio 83

Μπλούζα φούτερ σε καφέ απόχρωση Studio 83
Boxer shorts σε καφέ απόχρωση Studio 83

Μπλούζα φούτερ Studio 83

Sweatpants Studio 83

Ολόσωμη φόρεμα σε μαύρη απόχρωση Studio 83

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ