Follow us

Τα παπούτσια από τη συλλογή Renato Garini που θα φοράμε όλη την άνοιξη

Τα sneakers που χαρίζουν σε κάθε βήμα σου υψηλή αισθητική και την ιταλική φινέτσα.

Η νέα συλλογή  Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 του Renato Garini κατέφθασε στα καταστήματα Tsakiris Mallas Courtesy of Tsakiris Mallas

Όσο και αν λατρεύουμε τα ψηλοτάκουνα και τα hot platform heels η αλήθεια είναι πως στην καθημερινότητά μας και θα αναζητάμε τα φλατ παπούτσια και πιο συγκεκριμένα τα αγαπημένα μας sneakers. Ο λόγος; Αρχικά, η άνεση που προσφέρουν κάνουν πιο εύκολη την ημέρα μας, ειδικά όταν έχουμε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Έπειτα τα sneakers τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί σε ένα staple της γκαρνταρόμπας και οι fashionistas ανά τον κόσμο αποδεικνύουν τόσο τη στιλιστική ευελιξία τους όσο και την αξία τους στις εμφανίσεις μας. Πλέον, τα sneakers δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα high heels και η νέα συλλογή του Renato Garini έρχεται να το αποδείξει.

Tα must-have παπούτσια της άνοιξης έχουν την υπογραφή Renato Garini

Πιστός στην υψηλή αισθητική και την ιταλική κομψότητα, που διακρίνει τις δημιουργίες του, ο Ιταλός σχεδιαστής Renato Garini μάς συστήνει τα νέα του υποδήματα που αποτελούν την επιτομή του σύγχρονου στιλ για τη φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Τα παπούτσια από τη συλλογή Renato Garini που θα φοράμε όλη την άνοιξη

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την άνεση σε κάθε βήμα και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας ο Renato Garini καταφέρνει να μας χαρίσει must-have παπούτσια, που θα λατρεύουμε να φοράμε όλη μέρα. Τα νέα σχέδια του, πέρα από ανάλαφρο περπάτημα, προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ του μοντέρνου και του κλασικού. Ως πηγή έμπνευσης ο Ιταλός σχεδιαστής είχε τη γυναίκα και τον άνδρα, που θέλουν να απολαμβάνουν τις προσωπικές τους στιγμές μέσα από περιπέτειες και βόλτες στη φύση τις πιο φωτεινές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού που καταφθάνουν.

Ανάμεσα στα φετινά σχέδια ξεχωρίζει η στιλιστική εξωστρέφεια με ζωγραφισμένα λουλούδια, έντονες χρωματικές πινελιές, λεπτομέρειες με τρουκς και animal print, όπως επίσης και τα αριστοκρατικά looks με πρωταγωνιστή το λευκό, το μαύρο και τους γήινους τόνους -αποχρώσεις που εγγυώνται κομψότητα και ευελιξία.

Courtesy of Tsakiris Mallas

Η νέα συλλογή σε προσκαλεί να ανακαλύψεις επιλογές με εκλεπτυσμένο ιταλικό σχεδιασμό, που θα ξεχωρίζουν σε κάθε σου βήμα, ενώ η προσιτή τους τιμή τα καθιστά ιδανικά για να τα κάνεις δικά σου αλλά και δώρο στα αγαπημένα πρόσωπά σου.

Γνωρίστε τη συλλογή Renato Garini S/S22 στα καταστήματα Tsakiris Mallas, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Δες τα sneakers που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Εμείς ξεχωρίσαμε από την ανοιξιάτικη συλλογή του Renato Garini τα sneakers που φέρουν έντονο χαρακτήρα αλλά παράλληλα και στιλιστική ευελιξία. Όπως θα δεις παρακάτω, τα platform sneakers είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο street style και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης, εξίσου ενδιαφέροντα είναι εκείνα με τις animal print λεπτομέρειες και τις πινελιές χρώματος, που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό look σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό ζευγάρι sneakers για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Sneakers με φλοράλ print, Renato Garini

Chunky sneakers με χρωματικές αντιθέσεις, Renato Garini

Chunky sneakers με χρυσή λεπτομέρεια στη σόλα, Renato Garini

Sneakers με platform σόλα και animal print, Renato Garini

Sneakers με χρυσή λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, Renato Garini

Total white sneakers με platform σόλα και λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, Renato Garini

Sneakers με platform σόλα και διχρωμία μεταξύ μαύρου και λευκού, Renato Garini

Sneakers με platform σόλα και λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, Renato Garini

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ