Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει τη μεγαλύτερη ανοιξιάτικη τάση στα κοστούμια

Πώς θα αναβαθμίσεις το κλασικό look του γραφείου σύφωνα με την παρουσιάστρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Κάθε σεζόν φέρει τις δικές της τάσεις, τα δικά της ''αγαπημένα'' fashion items, όπως επίσης και τις δικές της trendy αισθητικές. Ωστόσο, όσον αφορά την άνοιξη ένα είναι κάθε φορά σίγουρο: Αυτή τη σεζόν θα φορέσουμε έντονες αποχρώσεις και θα πούμε αντίο στην σκούρα χρωματική παλέτα του φθινοπώρου και χειμώνα. Τα έντονα χρώματα συναγωνίζονται τα φλοράλ την άνοιξης και αποτελούν μία πραγματική στιλιστική ανάγκη με σκοπό την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας και κατά επέκταση των εμφανίσεων μας. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε στις hot έντονες αποχρώσεις και πως θα τις φορέσουμε αυτή την περίοδο μέχρι και στο γραφείο. Η Κατερίνα Καινούργιου, που λατρεύει τις τάσεις και αρέσκεται να ντύνεται με την τελευταία λέξη της βιομηχανίας, μάς προτείνει να επενδύσουμε σε κοστούμια. Έτσι θα ανανεώσουμε και το office style, το οποίο χρήζει ειδικής μεταχείρισης.

Styling the suit | Πώς θα φορέσουμε τα κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου

Look No. 1

Το κοστούμι σε πράσινη απόχρωση είναι αυτό που θα δεις σχεδόν σε κάθε ινσταγκραμικό λογαριασμό των fashionistas. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από αυτόν της Κατερίνας Καινούργιου. Άλλωστε, το πράσινο είναι η πιο hot απόχρωση της σεζόν.

Look No. 2

Στην ίδια φιλοσοφία με το παραπάνω look είναι και αυτό. Η παρουσιάστρια του ''Super Κατερίνα'' επέλεξε ένα κοστούμι στην παστέλ απόχρωσή του πράσινου, το φυστικί.

Look No. 3

Το εμπριμέ κοστούμι είναι μία εξίσου κομψή πρόταση για να αναβαθμίσεις το κλασικό look των κοστουμιών και να εντάξεις έντονα χρώματα στις εμφανίσεις σου.

Look No.4

Τέλος, για εσένα που λατρεύεις το κοριτσίστικο στιλ, μπορείς να επιλέξεις την πιο σύγχρονη και on trend εκδοχή του, το cropped two piece με τη μίνι φούστα και το blazer. Ένας ακόμη τρόπος για να υιοθετήσεις δυο μεγάλες τάσεις της σεζόν.

Extra tip

Για να δημιουργήσεις αντίστοιχα looks και να είναι κομψά και καλαίσθητα ακολούθησε τη στιλιστική συνταγή της Κατερίνας Καινούργιου: Συνδύασε τα έντονα χρώματα του κοστουμιού με ουδέτερες αποχρώσεις σε τοπ, αξεσουάρ και υποδήματα.