Follow us

Reserved | Το fashion brand που στέλνει βοήθεια στην Ουκρανία

Το Reserved είναι ένα από τα πολλά fashion brands που βοηθούν έμπρακτα τον Ουκρανικό λαό.

Reserved | Το fashion brand που στέλνει βοήθεια στην Ουκρανία Instagram @ valerisssh

Στις 24 Φεβρουαρίου του 2022 η πραγματικότητα όπως την ξέραμε άλλαξε ριζικά. Στην καρδιά της Ευρώπης ξέσπασε ένας πόλεμος, ο πρώτος μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία και καθημερινώς παρακολουθούμε έντρομοι τις εξελίξεις και τον αντίκτυπό του. Κανείς δεν μπορεί να μείνει απαθής απέναντι του, ούτε και να κρατήσει τα χέρια του σταυρωμένα. Οργανώσεις, οργανισμοί και φιλανθρωπικά ιδρύματα συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό, ενώ δεν είναι λίγες και οι επιχειρήσεις που περνούν στη δράση συμβάλλοντας με όποιο δυνατό τρόπο στην στήριξη των πληγέντων. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η βιομηχανία της μόδας, η οποία μετά την τεραστία κινητοποίηση της κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τώρα βοηθάει την Ουκρανία, παρέχοντας ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους, που βλέπουν καθημερινά τη χώρα και τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη μπροστά στην ανθρώπινη μανία.

Το Reserved στέλνει ρούχα στον Ουκρανικό λαό

Ένα από τα fashion brands που στηρίζουν έμπρακτα τον Ουκρανικό λαό σε αυτές τις δύσκολες ώρες είναι το Reserved. Πρόκειται για ένα brand με έδρα την Πολωνία, γειτονική χώρα της Ουκρανίας που δέχεται πολλούς πρόσφυγες από τον πόλεμο. Πριν λίγες ώρες μία νεαρή φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως το Reserved ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και της έστειλε βασικά ρούχα, όπως παντελόνια και κάλτσες, τα οποία θα της προσφέρουν την απαραίτητη άνεση μέχρι να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου. Άλλωστε, είναι ένα fashion brand με motto ''η μόδα δεν γνωρίζει σύνορα'' και το αποδεικνύει βοηθώντας τον γειτονικό Ουκρανικό λαό.

Loading...

Η Valerish άφησε πίσω της την βομβαρδισμένη Ουκρανική πόλη Τσέρνιγκοφ, από όπου η ίδια κατάγεται, ενώ κρατάει ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση τους διαδικτυακούς της φίλους. Μέσα από τις εν λόγω αναρτήσεις της στο Instagram και το Tik Tok, η ίδια κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα και έγινε viral. H Valerish ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι μόνη της χωρίς τους γονείς της από το Τσέρνιγκοφ στο Κίεβο και τώρα στην Πολωνία. Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει ιστοτόπους για ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ