Follow us

Συγκινητική Φωτογραφία | Ουκρανός παρηγορεί σκύλο που παρέλυσε από φόβο λόγω των βομβαρδισμών

Τα ζώα είναι και αυτά θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

MissBloom TEAM
Συγκινητική Φωτογραφία | Ουκρανός παρηγορεί σκύλο που παρέλυσε από φόβο λόγω των βομβαρδισμών Los Angeles Times

Τα θύματα του πολέμου μέρα με τη μέρα αυξάνονται στην Ουκρανία και ο απολογισμός δεν περιορίζεται μονάχα σε ανθρώπινες ζωές και υλικές καταστροφές. Τα ζώα συγκαταλέγονται ανάμεσα τους και είναι εκείνα που δύσκολα θα βρουν διέξοδο και καθοδήγηση από την κόλασή του πολέμου. Μία φωτογραφία γροθιά στο στομάχι δείχνει και τη δική τους πραγματικότητα.

Η συγκινητική φωτογραφία από το Ιρμπίν

Σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία ενός άνδρα στο Ιρπίν ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει τον ''παραλυμένο από φόβο'' σκύλο, που στέκεται στη μέση του δρόμου. Το Ιρπίν, μια συνοικία στα περίχωρα του Κιέβου, έχει δεχθεί σφοδρούς βομβαρδισμούς κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής.

Η φωτογραφία ανήκει στον ανταποκριτή και φωτορεπόρτερ των Los Angeles Times Marcus Yam. Τραβήχθηκε την 18η μέρα της Ρωσικής εισβολής και σε αυτή πρωταγωνιστούν ο Αντρέι Κούλικ και ο ξαπλωμένος στο δρόμο σκύλος. Όπως διαβάζουμε στη λεζάντα του δημοσιεύματος, ο άντρας ''προσπαθεί να παρηγορήσει έναν σκύλο που αρνήθηκε να μετακινηθεί μετά τον βομβαρδισμό μιας γειτονιάς στο Ιρπίν της Ουκρανίας την Κυριακή''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ