Follow us

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς | Τι φόρεσαν οι αδελφές για να κάνουν τα ψώνια τους

Τα athleisure looks τους θα σου δώσουν πηγή έμπνευσης για τις δικές σου χαλαρές εμφανίσεις.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς | Τι φόρεσαν οι αδελφές για να κάνουν τα ψώνια τους NDP

Μπορεί οι τάσεις της μόδας να μας επιβάλουν στιλιστική εξωστρέφεια και σε πολλές περιπτώσεις glamorous και εκκεντρικά looks, εμείς ωστόσο θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε το χαλαρό, άνετο και απολύτως cool athleisure style. Μην μας παρεξηγήσεις, φυσικά και λατρεύουμε ένα τολμηρό look ή μία fancy εμφάνιση, όμως, το athleisure style που αναδείχθηκε στους κατ' οίκον περιορισμούς μας προσφέρει την απαραίτητη άνεση εκείνες τις ημέρες που θέλουμε κάτι πιο απλό χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας. Το εν λόγω στιλ ουσιαστικά αποτελεί την εξέλιξη του αθλητικού look αποκτώντας street style αισθητική και συνδυάζει sport κομμάτια με εκείνα που φοράμε στις εξόδους μας. Μέσα από το mix & match δημιουργείται το athleisure style και οι αδελφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς σού δείχνουν πως να το υιοθετήσεις.

Shopping Spree | Οι αδελφές Πρέλεβιτς με athleisure outfits προσφέρουν στιλιστική έμπνευση

Οι αδελφές Πρέλεβιτς βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να κάνουν τα ψώνια τους λίγο προτού έρθουν οι πρώτες ζέστες της άνοιξης. Για αυτή τη χαλαρή περίσταση οι δύο τους επέλεξαν να κάνουν matching εμφανίσεις με athleisure looks. Όπως θα δεις και παρακάτω οι αδελφές προτίμησαν loose φόρμες που θα τους δώσουν άνεση αλλά και το απαραίτητο coolness στα outfits τους. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε ένα nude shearling cropped πανωφόρι, ένα cropped τοπ σε φούξια απόχρωση και μία λευκή ψηλόμεση φόρμα. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με ρετρό γυαλιά ηλίου και αθλητικά παπούτσια.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς | Τι φόρεσαν οι αδελφές για να κάνουν τα ψώνια τους

Από την άλλη πλευρά, η Τέα Πρέλεβιτς δημιούργησε ένα σύνολο με διχρωμία του μαύρου και του άσπρου. Loose φόρμα, φούτερ και chunky αθλητικά παπούτσια αποτέλεσαν το looκ της, ενώ επέλεξε και εκείνη μικρά ρετρό γυαλιά ηλίου.

Cool και άνετα σύνολα για μία χαλαρή περίσταση. Εμπιστεύσου τις αδελφές Πρέλεβιτς και πάρε έμπνευση από τα looks τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ