Follow us

Έρχεται τριήμερο 25ης Μαρτίου | Βρήκαμε τα σύνολα που θα φορέσεις στις εξόδους σου

Θεώρησε μας ως τις προσωπικές σου στιλίστριες αυτό το τριήμερο και δες τα σύνολα που σου διαλέξαμε.

Έρχεται τριήμερο 25ης Μαρτίου | Βρήκαμε τα σύνολα που θα φορέσεις στις εξόδους σου Pixel Formula

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι μία ανάσα μακριά και από σήμερα το βράδυ είμαστε σίγουρες πως θα έχεις κανονίσει ραντεβού και εξόδους με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα επόμενα 24ωρα θα τα αφιερώσεις στην χαλάρωση και τους φίλους σου για αυτό και εμείς σκεφτήκαμε να οργανώσουμε από τώρα τα σύνολά σου για να μην χαραμίσεις στιγμή από το διάλειμμα σου. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις συνόλων και στιλιστικά tips που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς αυτές τις ημέρες.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις πως θα είσαι η πιο καλοντυμένη όπου και αν πας το τριήμερο.

Styling 101 | Τα σύνολα του τριημέρου

Ας ξεκινήσουμε από το πιο casual look, το τριήμερο που έρχεται μπορείς να χαλαρώσεις φορώντας ένα athleisure set loose φορμών συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Loading...

Για έναν brunch ή έναν πρωινό καφέ μπορείς να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα σου και θα πάρεις έξτρα πόντους αν είναι ντένιμ και τη συνδυάσεις με καφέ αξεσουάρ.

Loading...

Ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση θα ''γλυκάνει'' και εσύ θα φορέσεις το αγαπημένο σου πλεκτό φόρεμα με knee high μπότες, μακρύ παλτό και την μικρή τσάντα ώμου σου.

Loading...

Το τζιν θα το φορέσεις, όπως οι Γαλλίδες αυτό το τριήμερο: Συνδυασμένο με καμπαρντίνα, μπαλαρίνες, λευκό πουκάμισο και μίνιμαλ κοσμήματα. Αν στη συλλογή σου έχει κάποια τσάντα σε σχήμα bucket τότε θα μοιάζεις σαν να βγήκες από το street style του Παρισιού.

Loading...

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα cool look ακολουθώντας το παρακάτω παράδειγμα που έχει πάει το layering σε άλλο επίπεδο. Έτσι θα αναδειχθείς στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Loading...

Για τη βραδινή έξοδο σου επιβάλλεται να φορέσεις το hot trend της σεζόν, τον κορσέ. Συνδύασε τον με ένα tailored παντελόνι, blazer, μακρύ παλτό και τα κατάλληλα ψηλοτάκουνα.

Loading...

Τέλος, το μαύρο φόρεμα είναι ένα αλάνθαστο κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Μπορείς να το μεταμορφώσεις σε casual look αλλά και σε night out outfit. Στην πρώτη περίπτωση ανάλογα με το σχέδιο, πρόσθεσε layers (ζιβάγκο, πουλόβερ, ζακέτα, blazer) και casual παπούτσια όπως αθλητικά και μπότες. Στη δεύτερη πρόσθεσε ένα μακρύ παλτό, statement κοσμήματα, βραδινή τσάντα και ψηλοτάκουνα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ