Follow us

6 + 1 τάσεις από τις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα

Τα μεγάλα trends της επόμενης σεζόν που είναι επίκαιρα και hot από τώρα.

6 + 1 τάσεις από τις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα Pixel Formula

Τις τελευταίες εβδομάδες στις πρωτεύουσες της μόδας διεξάγεται ο Fashion Month, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάζονται οι συλλογές για την επόμενη σεζόν, εκείνη που αφορά το ντύσιμό μας το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα. Στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Λονδίνο και το Παρίσι έχουν συγκεντρωθεί οι πιο σημαντικές προσωπικότητες στη βιομηχανία της μόδας, οι καλύτεροι ''πελάτες'' των fashion luxury houses, οι μούσες των σχεδιαστών και φυσικά οι celebrities, που αναδεικνύονται σε style icons μέσα από τις συνεργασίες τους με εμβληματικούς οίκους. Έχουμε κάνει λόγο μέχρι στιγμής για το πλούσιο street style, τις προτάσεις του εκάστοτε οίκου, τα looks των celebrities και αυτό που έμεινε είναι οι τάσεις της επόμενης σεζόν που μπορείς να φορέσεις από σήμερα.

Καλά διάβασες, αναζητήσαμε στις A/W πασαρέλες τις τάσεις και τα looks, που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα κερδίζοντας τον τίτλο της πιο καλοντυμένης. Πρόκειται για τα trends που αφορούν και αυτή τη σεζόν και πολλά μάλιστα έχουν ήδη φορεθεί από τις πιο κομψές fashionistas ανά τον κόσμο. Έτσι, δεν θα έχεις καμία αμφιβολία, πως θα είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Για να ακριβολογούμε, θα ντυθείς ακριβώς όπως ορίζει η μόδα και οι πιο exclusive οίκοι.

8 τάσεις από τα catwalks της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 που θα εντάξεις στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σου

Ο οίκος Versace μάς προτείνει να εντάξουμε τους κορσέδες και ο πιο κομψός τρόπος για να το κάνεις είναι επιλέγοντας ένα μίντι φόρεμα σε pop απόχρωση που έχει ενσωματώσει το εν λόγω σχέδιο.

6 + 1 τάσεις από τις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα

Ο Bottega Veneta φέρνει το 90s Tank Top και το παρουσιάζει στην πιο κομψή ready-to-go επιλογή. Συνδυασμένο με ένα straight leg τζιν θα έχεις το ιδανικό σύνολο για τις casual εμφανίσεις.

bottegta

Ο Zimmerman λατρεύει τα φλοράλ και τι πιο ιδανικό από αυτά την άνοιξη. Επίλεξε ένα φόρεμα με αέρινη σιλουέτα και κέρδισε extra πόντους φορώντας μία statement στέκα.

styling 7

Ο Valentino μάς θυμίζει πως τα bralettes, τα ευέλικτα τοπ - μπουστάκια είναι τα κομμάτια που θα μας αναδείξουν σε πραγματικά ενημερωμένες και τολμηρές fashionistas. Συνδυασμένα με μάξι φούστες, ψηλόμεσα παντελόνια και loose κοστούμια (δες την Katie Holmes) θα ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

styling 5

Τα statement σκουλαρίκια θα καμουφλάρουν την κούρασή σου και θα αναβαθμίσουν το απλο style combo του τζιν & λευκού πουκαμίσου. Άρα μπορείς από τώρα να υιοθετήσεις τα statement κοσμήματα, που προτείνει ο Moschino.

styling 4

Οι πένσιλ φούστες του Fendi είναι τέλειες για το ντύσιμό του γραφείου αυτή την περίοδο. Συνδυάσε τες με ένα off shoulder τοπ και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

styling 2

Οι tote τσάντες, όπως μας δείχνει ο Brandon Maxwell, αποτελούν μία πραγματική ανάγκη και αυτή τη σεζόν, που επιστρέφουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την επόμενη σεζον για να βρεις την ιδανική για εσένα.

styling 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ