Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε τα αγαπημένα sneakers της Meghan Markle

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σού προτείνει τα πιο ευέλικτα και κομψά sneakers για κάθε περίσταση.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου NDP

Όλες μας έχουμε σίγουρα μία μεγάλη συλλογή παπουτσιών, ανάμεσα στα οποία θα βρεις ένα σχέδιο για κάθε περίσταση και ανάγκη. Η συλλογή χωρίζεται ανά σεζόν και οργανώνεται κατάλληλα. Ωστόσο υπάρχει ένα είδος παπουτσιού που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο, χωρίς στιλιστικούς περιορισμούς. Ο λόγος για τα sneakers, τα αθλητικά υποδήματα που απέκτησαν νέο look τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε να τα απολαμβάνουμε ακόμα και στο γραφείο. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η άνεση, η οποία σε κάθε στιγμή της ημέρας προτιμάται. Μπορεί να λατρεύουμε τις μυτερές γόβες μας, τις ψηλές μπότες, τα slingbacks και τα πέδιλα, ωστόσο, μερικές μέρες την καρδιά μας την έχουν αποκλειστικά τα sneakers. Μάλιστα, βρήκαμε το πιο ευέλικτο σχέδιο στην γκαρνταρόμπα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και σκοπεύουμε να το κάνουμε δικό μας πολύ σύντομα.

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει το ίδιο γούστο με τη Meghan Markle

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μάς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τις στιλιστικές της επιλογές τον τελευταίο καιρό, καθώς μπαίνουν δικαίως στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. Οι περισσότερες αφορούν τα looks της από τη μικρή οθόνη, ενώ κάποιες άλλες τις θαυμάζουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τελευταία της, που κέντρισε το ενδιαφέρον μας, έρχεται από τον φωτογραφικό φακό του NDP, ο οποίος την απαθανάτισε σε μία χαλαρή περίσταση.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων μαζί με την μικρή κόρη της, για να κάνει κάποια ψώνια. Στη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επέλεξε ένα casual outfit, το οποίο είναι ιδανικό για αυτή την περίσταση. Η ίδια επέλεξε ένα ντένιμ παντελόνι σε σκούρα απόχρωση, ένα loose φούτερ με graffic σχέδιο και τα αγαπημένα αθλητικά παπούτσια της Meghan Markle -το hero piece της εμφάνισής της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε τα αγαπημένα sneakers της Meghan Markle

Τα εν λόγω λευκά sneakers, που φέρουν μόνο το μαύρο λογότυπο, ανήκουν στο brand Veja, το οποίο έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης και της Meghan Markle.

Loading...

Θα βρεις τα Veja sneakers στη συλλογή του Kalogirou εδώ.

veja

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ