Follow us

Τα 7 ζευγάρια παπούτσια που θα βρεις πάντα στην γκαρνταρόμπα της Bella Hadid

Μπορείς να εμπιστευθείς την απόλυτη trendsetter για να σε καθοδηγήσει στις τάσεις των υποδημάτων.

bella hadid Splash News

Είναι αλήθεια πως οι τάσεις της σεζόν και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στη βιομηχανία της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη πολύ γρήγορα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που για ένα μικρό χρονικό διάστημα βλέπαμε παντού ένα συγκεκριμένο fashion item και μέσα σε ένα μήνα είχε αντικατασταθεί με ένα άλλο. Ιδίως τώρα που επιστρέφουμε στην καθημερινότητα λαχταράμε αυτή την ανανέωση, τη διαφορετικότητα που φέρνουν οι τάσεις, ωστόσο, είναι πολλές φορές δύσκολο να τις ακολουθήσουμε. Για αυτό βέβαια υπάρχουν και οι fashionistas, οι ιέρειες του στιλ και οι μούσες των σχεδιαστών, τις οποίες μπορούμε να εμπιστευθούμε με κλειστά μάτια για τους πιο on trend και επίκαιρους στιλιστικούς συνδυασμούς και τις πιο χρήσιμες αγορές. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η Bella Hadid, η γκαρνταρόμπα της οποίας είναι το απόλυτο όνειρο μόδας.

Στην γκαρνταρόμπα της Bella Hadid | Τα 7 ζευγάρια παπούτσια που θα βρεις στη συλλογή της

Τα τελευταία χρόνια η Bella Hadid μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της Gigi έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες, περπατώντας σε κάθε σημαντικό fashion show αλλά και πρωταγωνιστώντας σε διαφημιστικές καμπάνιες και εξώφυλλα. Η Bella Hadid ειδικότερα έχει αναδειχθεί σε ένα fashion icon, υιοθετώντας ακόμα και τις πιο δύσκολες και διφορούμενες τάσεις.

Loading...

Στο street style της έχουμε δει τους πιο απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς, ενώ είναι από τις πρώτες fashionistas που υιοθέτησε την Y2K αισθητική των '00s. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα red carpet looks της, με τολμηρές vintage αλλά και νέες δημιουργίες, που βάζουν φωτιά στα φλας και τις πωλήσεις στη βιομηχανία της μόδας.

Τη δική μας προσοχή, ωστόσο, κέντρισε με την πλούσια συλλογή παπουτσιών της, στην οποία θα βρεις τόσο τάσεις όσο και διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να φοράς κάθε σεζόν. Ό,τι και αν ψάχνεις είτε κάτι επίσημο είτε κάτι καθημερινό είναι σίγουρο πως θα το βρεις στην γκαρνταρόμπα της Bella Hadid.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 7 ζευγάρια παπουτσιών που μπορείς άφοβα να επενδύσεις και εσύ δημιουργώντας ανάλογες ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

-Knee-high Μπότες

Τα 7 ζευγάρια παπούτσια που θα βρεις πάντα στην γκαρνταρόμπα της Bella Hadid

-Λευκά Sneakers

Loading...

-Chunky Loafers

bella hadid

-Διαχρονικές Μυτερές Γόβες

Η Bella Hadid

-Wellington Μπότες

bella Hadid

-Outdoorsy Sneakers

Gigi Hadid and Bella Hadid seen in New York City

-Square-Heel Πέδιλα

Bella Hadid

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ