Follow us

Βρήκαμε τα κορμάκια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αυτή τη σεζόν

Αποτελούν τα basics που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη ζωή της.

Βρήκαμε τα κορμάκια που θα σε βγάλουν σπροπρόσωπη αυτή τη σεζόν Pixel Formula

Μπορεί ο στιλιστικός ενθουσιασμός να εγείρεται κυρίως από πιο statement κομμάτια στις συλλογές, την αγορά, τις τάσεις και στην γκαρνταρόμπα μας, ωστόσο, και τα βασικά κομμάτια αξίζουν την ίδια αντιμετώπιση. Πρόκειται για τα ρούχα και τα αξεσουάρ, που μας συνοδεύουν στις περισσότερες εμφανίσεις μας και κατά βάση έχουν έναν διακριτικό και διαχρονικό χαρακτήρα. Είναι εκείνα τα κομμάτια με τη στιλιστική ευελιξία, που θα τα αξιοποιήσουμε τόσο σε μια χαλαρή περίσταση, όσο και σε μια στιλιστική ανάγκη, όπως ένα κομμάτι πασπαρτού ή ένα ρούχο που θα προσφέρει ζεστασιά. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκονται τα κορμάκια, τα basics που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη ζωή της.

Loading...

Bodysuits | Τα σχέδια που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν για κάθε περίσταση

Τα bodysuits έχουν παραμεληθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια με τους κατ' οίκον περιορισμούς. Παρ' όλα αυτά, η επιστροφή στην καθημερινότητα σε συνδυασμό με τη χαμηλή θερμοκρασία του χειμώνα και των τελευταίων εβδομάδων συνέβαλαν στη δυναμική επιστροφή τους στο styling και το καθημερινό ντύσιμο. Τα κορμάκια είναι τα ιδανικά fashion items, που μπορούν να μας προσφέρουν ζεστασιά, χωρίς να προσθέσουν όγκο από έξτρα βαριά ρούχα. Είναι ένα έξυπνο trick, που δεν σταματήσαμε να φοράμε αυτές τις ημέρες.

Τα κορμάκια βέβαια είχαν άλλη χρήση, καθώς δημιουργήθηκαν για να μας δίνουν περισσότερη στήριξη στον κορμό, ενώ υπάρχουν και αυτά που προσφέρουν περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα. Με το καιρό, όμως, διάσημα brands τους έδωσαν περισσότερο στιλ και τα ανέδειξαν σε πολυμορφικά και χρήσιμα τοπ, που μπορούμε να φοράμε ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις.

Loading...

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, σκεφτήκαμε πως τα κορμάκια θα σου φανούν εξίσου χρήσιμα και αυτή την εποχή, που η θερμοκρασία θα ανέβει και εσύ θα χρειάζεσαι ένα τοπ για κάθε ώρα της ημέρας. Συγκεντρώσαμε παρακάτω εκείνα που δεν θα αποχωρίζεσαι τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι.

Στράπλες κορμάκι με ελαφριά ενίσχυση, Luna Splendida

Δαντελωτό κορμάκι χωρίς ραφές, Stradivarius

Μακρυμάνικο κορμάκι με V και ανοιχτή πλάτη, La Redoute

Μακρυμάνικο κορμάκι με ψηλή λαιμόκοψη, Oysho

Κορμάκι τυπου πουκάμισο, About You

Κορμάκι με V λαιμόκοψη και λεπτή τιράντα, Benetton

Κορμάκι με λαιμόκοψη halter, Zara

Κορμάκι από Μicromodal, Intimissimi

Μακρυμάνικο κορμάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, από βισκόζη και μαλλί μερινό, Tezenis

Κορμάκι με τετράγωνο ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες με διακοσμητικό μεταλλικό κούμπωμα μπροστά, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ