Follow us

Ο στιλιστικός κανόνας του σάντουιτς | Πώς θα ντύνεσαι κάθε μέρα κομψά και stylish

Στο Tik Tok ανακαλύψαμε έναν στιλιστικό κανόνα που μπορείς να εμπιστεύεσαι κάθε μέρα για κομψές εμφανίσεις.

Ο στιλιστικός κανόνας του σάντουιτς | Πώς θα ντύνεσαι κάθε μέρα κομψά και stylish Pixel Formula

''Δεν έχω τίποτα να φορέσω''. 5 λέξεις που πολλάκις έχεις ξεστομίσει στο παρελθόν και δεν είσαι η μόνη. Δηλώνουμε ένοχες, καθώς και εμείς έχουμε βρεθεί στην ίδια ''στιλιστική'' κατάσταση. Κοιτώντας με απελπισία την γκαρνταρόμπα μας, έχοντας βγάλει από τα βάθη της μέχρι και την τελευταία κρεμάστρα -άσκοπα βέβαια καθώς και πάλι δεν βρήκαμε εκείνα τα κομμάτια, που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο σύνολο για να είμαστε κομψές. Έχουμε περάσει και εμείς πολλή ώρα μπροστά από τη ντουλάπα μας και έχουμε πει την ίδια φράση... Η μεγάλη ειρωνεία εδώ είναι το γεγονός πως η λέξη ''τίποτα'' δεν χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση την υπερφορτωμένη συλλογή μας. Αντιθέτως έχουμε πάρα πολλά ρούχα.

Σε όλα αυτά προστίθεται και η άνοιξη. Ο άστατος καιρός των πρώτων εβδομάδων της, όπως θα έχεις διαπιστώσει και εσύ η ίδια, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση του καθημερινού ντυσίματος. Τη μία μέρα ο καιρός είναι γλυκός και την άλλη μας δείχνει τα δόντια του. Σε αυτές τις ήμερες πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, μία στιλιστική συνταγή, που θα κάνει το ντύσιμο πιο γρήγορο, εύκολο και πάνω από όλα κομψό. Για αυτό και ξεχυθήκαμε στα social media για να βρούμε εκείνο style combo, που θα μας λύσει τα χέρια και θα κάνει παρελθόν την απελπισία του ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Η αναζήτηση μας καρποφόρησε και συναντήσαμε ένα μικρού μήκους βίντεο στο trendsetting Tik Tok με τον πιο χρήσιμο στιλιστικό κανόνα.

Ήξερες τον στιλιστικό κανόνα του σάντουιτς; | Θα αλλάξει το καθημερινό ντύσιμό σου

Σύμφωνα με την Marie Eriksson ο στιλιστικός κανόνας του σάντουιτς, που χρησιμοποιούν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες, προσφέρει μία δομή στον συνδυασμό των ρούχων σου. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα σύνολο είτε επιλέγοντας το ίδιο χρώμα στο πάνω και κάτω μέρος του outfit σου, είτε επιλέγοντας loose ή στενές γραμμές αντίστοιχα. Στο ενδιάμεσο μπορείς να προσθέσεις ένα ή και περισσότερα διαφορετικά χρώματα (όπως γίνεται και στο σάντουιτς) ή στην δεύτερη περίπτωση με τις σιλουέτες των κομματιών, να φορέσεις την ακριβώς αντίθεση: Αν έχεις επιλέξει loose/chunky πάνω και κάτω, στο ενδιάμεσο θα φορέσεις κάτι στενό.

Δες παρακάτω το βίντεο που σου εξηγεί με παραδείγματα τον fashion rule.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ