Follow us

Έβελυν Καζαντζόγλου | Φόρεσε το ίδιο πανωφόρι με τη Lily Collins στο "Emily in Paris"

Όταν το "Emily in Paris" γίνεται "Evelyn in Milan".

evelynkazantzoglou Instagram @evelynkazantzoglou

Το "Emily in Paris” είναι μία από τις σειρές-φαινόμενα του Netflix. Από την πρώτη ημέρα που τα επεισόδια της σειράς έγιναν διαθέσιμα στην πλατφόρμα streaming, εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν τις περιπέτειες της Emily Cooper, της νεαρής Αμερικανίδας που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι, ερωτεύεται, κάνει νέους φίλους και βιώνει νέες περιπέτειες, ενώ βρίσκεται στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου. Φυσικά, στην επιτυχία της σειράς βοήθησε σημαντικά το στιλ των πρωταγωνιστριών και κυρίως της ηρωίδας "Emily Cooper”, που είναι girly και πολύ φρέσκο.

Η επιτυχία ήταν δεδομένη άλλωστε, αφού στιλίστρια της σειράς είναι η διάσημη Patricia Field. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, η fashion expert συμπεριέλαβε στα σύνολα που φόρεσε η Lily Collins a.k.a Emily Cooper και δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Ζούλιας, ρούχα του οποίου αναδείχθηκαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις μέσα από το styling της Patricia Field. Ένα από τα κομμάτια που ενθουσίασαν τις fans της σειράς είναι το Vertigo short jacket από brocade ύφασμα. Στη σειρά, η Emily Copper το φορά με ένα μίνι εμπριμέ φόρεμα, καφέ δερμάτινες μπότες και μία μίνι τσάντα σε κίτρινη νέον απόχρωση από το high street brand, Zara -κομμάτια του οποίου φόρεσε επίσης αρκετά η ηρωίδα.

Διαβάστε Επίσης

Μήνες μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου ταξίδεψε στο Μιλάνο με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας και έζησε τη δική της "Evelyn in Milan” στιγμή. Συγκεκριμένα, το μοντέλο φωτογραφήθηκε έχοντας ως φόντο το Μιλάνο και φόρεσε το ίδιο τζάκετ με τη Lily Collins. Το συνδύασε με skinny τζιν παντελόνι και τη "Fendigraphy” τσάντα του οίκου Fendi σε μαύρη και λευκή απόχρωση.

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Loading...

Το look της Lily Collins στη σειρά "Emily in Paris"

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ