Follow us

5 Ελληνίδες fashion influencers που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο κομψά #ootd

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι ακριβώς για αυτή την εποχή.

Βάσια Κωσταρά Courtesy of Vassia Kostara

Γνωρίζουν τα πάντα για τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά δημιουργούν και τις δικές τους. Μας δείχνουν συνεχώς νέους τρόπους για να ανανεώσουμε το ντύσιμο μας, αλλά και τους πιο έξυπνους συνδυασμούς για να υιοθετήσουμε τα trends. Ξεχωρίζουν για το στιλ τους, ενώ μερικά clicks στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετά για να γεμίσουμε με στιλιστική έμπνευση. Ο λόγος για τις Ελληνίδες influencers μόδας που αγαπάμε να παρακολουθούμε στα social media.

Διαβάστε Επίσης

Εάν νιώθεις πως θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου και να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά #ootd, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε σύνολα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

#1 Έλενα Γαλύφα

Για ένα smart business σύνολο που θα σε κάνει να κερδίσεις τον τίτλο της πιο κομψής εργαζόμενης στο γραφείο, ακολούθησε το παράδειγμα της Έλενας Γαλύφα και φόρεσε ένα κοστούμι σε κλασική απόχρωση όπως το μπλε. Τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις ωστόσο, έχουν μεγάλη σημασία. Η influencer επέλεξε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες που έκαναν το σύνολο της ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Loading...

#2 Έβελυν Καζαντζόγλου

Τα κοστούμια βέβαια ταιριάζουν τέλεια και με flat παπούτσια. Η Έβελυν Καζαντζόγλου συνδύασε το ριγέ κοστούμι της με λευκά sneakers σε ένα casual chic σύνολο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Loading...

#3 Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Την περίοδο της άνοιξης, άφησε για λίγο στη ντουλάπα, τα αγαπημένα σου σκουρόχρωμα ρούχα και επέλεξε πιο φωτεινά χρώματα όπως το λευκό. Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου δημιούργησε ένα total white σύνολο που είναι άκρως ανοιξιάτικο και αποπνέει φρεσκάδα.

Loading...

#4 Βάσια Κωσταρά

Εάν θέλεις να εξελίξεις στο προσωπικό σου στιλ, χρειάζεται να πειραματιστείς με νέους συνδυασμούς που δεν είχες τολμήσει μέχρι σήμερα. Χρώματα, μοτίβα, γραμμές ρούχων. Η Βάσια Κωσταρά που ξεχωρίζει τόσο με το στιλ όσο και με τις δημιουργίες της, σου προτείνει να συνδυάσεις εντυπωσιακά μοτίβα όπως τα λαχούρια και το animal print.

Loading...

#5 Κατερίνα Ευαγγελινού

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας που μας προκαλούν ενθουσιασμό κάθε σεζόν, υπάρχουν κάποια basic κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα μας. Η Κατερίνα Ευαγγελινού δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, συνδυάζοντας ένα τζιν flare παντελόνι με καμπαρντίνα και κλασικές μαύρες γόβες.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ