Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Φόρεσε το αξεσουάρ που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις και είναι απαραίτητο για την άνοιξη

Το αξεσουάρ που φορούν όλα τα style icons.

eleni menegaki NDP Photo Agency

Είναι το αξεσουάρ που θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής μας και είναι απαραίτητο για κάθε εποχή του χρόνου. Έχει καλλωπιστικό αλλά και χρηστικό ρόλο, ενώ προσθέτει ένα coolness στα σύνολα μας. Ο λόγος για τα γυαλιά ηλίου, το αξεσουάρ που προστατεύει τα μάτια μας από τις ακτίνες του ήλιου και ταυτόχρονα κάνει μία εμφάνιση πιο ξεχωριστή. Όπως σε ό,τι σχετίζεται με το στιλ, έτσι και στα γυαλιά ηλίου υπάρχουν διάφορες τάσεις της μόδας, ωστόσο υπάρχουν κάποια σχέδια που είναι διαχρονικά και παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο από τα trends.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε την άνοιξη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία selfie στην οποία φορά ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου που είναι διαχρονικά και πολύ κομψά. Ο λόγος για τα κλασικά γυαλιά της Rayban με τετράγωνο σχήμα και μαύρο χρώμα, τα οποία ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα και αγαπούν οι fashionistas εδώ και δεκαετίες.

Διαβάστε Επίσης

Το styling tip που αξίζει να κρατήσεις είναι πως ακόμα κι αν θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με εντυπωσιακά, statement γυαλιά ηλίου, τα οποία θα κάνουν μία εμφάνιση πιο ενδιαφέρουσα, δεν θα πρέπει να ξεχάσεις τη στιλιστική αξία των κλασικών σχεδίων. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου όπως αυτά της Ελένης Μενεγάκη δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις εκάστοτε τάσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι πάντα κομψά και επίκαιρα.

Loading...

Get the Style

Original Wayfarer Rayban
Original Wayfarer Rayban

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ