Follow us

Η "Emily in Paris" με την τσάντα από τη Mango που θα κρατάμε όλο το καλοκαίρι

Η πρωταγωνίστρια Lily Collins με τη must have τσάντα του καλοκαιριού

Emily in Paris Splash News

Το ''Emily in Paris'' είναι μία παραγωγή του Netflix που θα σου δώσει μία γερή δόση ξεγνοιασιάς, θετικότητας και styling. Πολλοί έσπευσαν να κρίνουν την πλοκή, τα αδιαμφισβήτητα κλισέ αλλά και τους περίεργους -σε πολλές περιπτώσεις- στιλιστικούς συνδυασμούς, ωστόσο, όλοι ευχαριστήθηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό κάθε επεισοδίου. Πρόκειται για μία ανάλαφρη παραγωγή, που ήρθε για να σε ξεκουράσει και όχι να σε γεμίσει με υπαρξιακά ερωτήματα και βαθυστόχαστους προβληματισμούς. Βέβαια, για εμάς ξεχώρισε μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές με τις οποίες έντυσαν τους ήρωες του ''Emily in Paris''. Μπορεί το Tik Tok να αποδοκίμασε το styling, εμείς παρ΄όλα αυτά το βρήκαμε ενδιαφέρον και άκρως αναζωογονητικό. Ακριβώς όπως και η πρόσφατη εμφάνιση της πρωταγωνίστριας της σειράς, Lily Collins, στη Νέα Υόρκη.

Loading...

Η Mango τσάντα της Lily Collins είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις καθημερινές εμφανίσεις αυτής της σεζόν

Η Lily Collins μοιράζεται την ίδια ρομαντική αισθητική στο ντύσιμο με την κεντρική ηρωίδα της διάσημης σειράς ''Emily in Paris'', Emily Cooper. Μεταξύ τους, ωστόσο, φέρουν και αρκετές στιλιστικές διαφορές, αφού η Lily Collins προτιμάει μία πιο καθαρή, μινιμαλιστική και κλασική προσέγγιση στο styling της. Αυτό θα το διαπιστώσεις και από την πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη με ένα διαχρονικό outfit.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία, η Lily Collins δημιούργησε ένα outfit με ένα wrap φόρεμα, που δένει στη μέση, ασύμμετρη σιλουέτα, ογκώδη μανίκια και nude απόχρωση. Λατρέψαμε πάνω της τα μυτερά slingbacks παπούτσια, που δένουν κολακευτικά στο πόδι και έχουν εξίσου ουδέτερες αποχρώσεις. Βέβαια, την προσοχή μας τράβηξε η μεγάλη, ευρύχωρη tote τσάντα της, η οποία έχει καρό print και μπλε απόχρωση. Το σχέδιο ανήκει στη συλλογή της Mango και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ.

Η "Emily in Paris" με την τσάντα από τη Mango που θα κρατάμε όλο το καλοκαίρι

Οι tote τσάντες επιστρέφουν φέτος στις τάσεις της μόδας, καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Η εν λόγω tote θα σου φανεί παραπάνω από απλά χρήσιμη, αφού θα προσθέσει πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου και θα χωρέσει τα απαραίτητα της ημέρας σου. Θα τη βρεις σε τρεις αποχρώσεις: Κόκκινο, μπεζ και μπλε.

mango
Τσάντα shopper από βαμβάκι, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ