Follow us

Και η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε την ολόσωμη φόρμα | Την λατρεύουν όλες οι Ελληνίδες celebrities

Δες τα looks των Ελληνίδων celebrities με το must have κομμάτι της ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπας.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη NDP

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον μας όλο και περισσότερο. Η ίδια κάνει αξιοζήλευτες εμφανίσεις στη μικρή οθόνη, καθώς φέτος παρουσιάζει την εκπομπή ''The Chase''. Αυτή τη φορά θα κάνουμε λόγο για ένα πρόσφατο look της, που επέλεξε να φορέσει στο τηλεοπτικό πλατό και θα θες άμεσα να το αντιγράψεις και εσύ. Γιατί; Φοράει το κομμάτι κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που δεν θα σταματήσεις να φοράς και εσύ αυτή τη σεζόν. Ο λόγος για την ολόσωμη φόρμα, ένα από τα πιο ευέλικτα, κομψά, εύκολα και κολακευτικά κομμάτια.

Γιατί όλες οι Ελληνίδες celebrities δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις ολόσωμες φόρμες;

Τα jumpsuits, όπως θα δεις να αναφέρονται στα e-shops αλλά και στα social media, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Τα θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία στην άχαρη ντένιμ εκδοχή τους και ίσως να μην ήταν τα αγαπημένα μας ρούχα. Ωστόσο, σήμερα οι σχεδιαστές δίνουν σταθερά την ψήφο εμπιστοσύνης τους στις ολόσωμες φόρμες, σχεδιάζοντας σε κάθε συλλογή τους νέες εκδοχές. Οι ολόσωμες φόρμες θα σου λύσουν τα χέρια αυτή την περίοδο και θα σου γλυτώσουν αρκετό χρόνο από τη πρωινή ρουτίνα σου. Αποτελούν one-piece, είναι συγχρόνως δροσερά και ζεστά και κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Για όλους αυτούς τους λόγους και οι Ελληνίδες celebrities τις φοράνε τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους.

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή της Μαρίας Μπεκατώρου στο τηλεοπτικό πλατό του ''The Chase''. Όπως θα δεις και στην ανάρτησή της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα στην hot απόχρωση για αυτή τη σεζόν, το πετρόλ, η οποία στο πάνω μέρος φέρει το χαρακτηριστικό γιακά και το πέτο του blazer, ενώ στο κάτω μέρος έχει μία πιο άνετη σιλουέτα. Η ολόσωμη φόρμα φέρει μία ζώνη για να δώσει περισσότερο σχήμα στη μέση. Πρόκειται για ένα ιδανικό σχέδιο τόσο για το γραφείο όσο και για τις εξόδους.

Loading...

Άλλες Ελληνίδες celebrities έχουν επιλέξει την ντένιμ εκδοχή της, την military αλλά και την casual. Δες παρακάτω τα looks τους και εμπνεύσου για τις δικές σου εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Και η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε την ολόσωμη φόρμα | Την λατρεύουν όλες οι Ελληνίδες celebrities
Μαρία Ηλιάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ