Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το διχτυωτό καλσόν που χρειάζεσαι φέτος την άνοιξη

Η Χριστίνα Μπόμπα ακολούθησε το αγαπημένο στιλιστικό τρικ των fashionistas.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Σίγουρα θα γνωρίζεις πως τα αξεσουάρ είναι ο πιο εύκολος και έξυπνος τρόπος για να κάνεις μία εμφάνιση, casual ή επίσημη, να ξεχωρίσει. Ωστόσο, εκτός από τα κοσμήματα, τις τσάντες και τα παπούτσια, τα μαντήλια και τα αξεσουάρ μαλλιών, υπάρχει ένα ακόμα αξεσουάρ, το οποίο είναι must have για αυτή την περίοδο. Ο λόγος για τα καλσόν.

Διαβάστε Επίσης

Ήδη από τον χειμώνα που μας πέρασε, τα καλσόν απασχόλησαν αρκετά την επικαιρότητα της μόδας, αφού οι οίκοι μόδας πρότειναν εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των fashionistas. Τα καλσόν άλλωστε έχουν και χρηστικό ρόλο, αφού μας προστατεύουν από το κρύο. Ωστόσο, αυτό το αξεσουάρ είναι άκρως απαραίτητο και για την άνοιξη, ειδικά για τη μεταβατική περίοδο που μας προκαλεί αρκετές στιλιστικές απορίες.

Με μία ανάρτηση της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα έλυσε μία από τις δικές μας απορίες που αφορά το καλσόν που θα μπορούσαμε να φορέσουμε την άνοιξη. Η influencer δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο, συνδυάζοντας ένα blazer dress σε πράσινη απόχρωση με μαύρο διχτυωτό καλσόν από τη νέα συλλογή της Calzedonia. Ολοκλήρωσε το ανοιξιάτικο σύνολό της με μία mini μαύρη καπιτονέ τσάντα και ένα ζευγάρι loafers.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα στοιχεία που μας έκανε να ξεχωρίσουμε το εν λόγω σύνολο είναι το καλσόν, αφού μας υπενθύμισε πως ένα τόσο εντυπωσιακό σχέδιο μπορεί να αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση. Είτε θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου little black dress είτε κάποια φούστα είτε κάποια κιλότ, η προσθήκη ενός τόσο ιδιαίτερου καλσόν θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πολύ κομψό και ιδιαίτερο.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Get the Look

Μαύρο δίχτυ με μεγάλες τρύπες eco Calzedonia

Θα το βρεις εδώ.