Βρήκες μόλις δουλειά; | 5 κομμάτια που χρειάζεσαι για τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις

Το office style ξεκινάει με αυτά τα fashion items.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μπορεί να είσαι στο τελευταίο στάδιο προτού πάρεις το πτυχίο σου, ίσως κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα ή πήρες την απόφαση να αλλάξεις δουλειά, σε κάθε περίπτωση ετοιμάζεσαι για το γραφείο και έτσι χρειάζεσαι την κατάλληλη γκαρνταρόμπα. Για να την αποκτήσεις δεν χρειάζεται να έχεις ένα μεγάλο budget αφού τα κομμάτια, που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω, θα τα βρεις σε πολλές συλλογές και σε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος τιμών.

Πρόκειται για 5 fashion items, που εμπιστεύεται κάθε επαγγελματίας για τις εμφανίσεις της. Είναι διαχρονικά -ένα must για τη δημιουργία της capsule γκαρνταρόμπας- και έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να τα συνδυάζεις με κάθε άλλο κομμάτι της συλλογής σου.

Ανακάλυψε τα παρακάτω!

Dress to impress | Τα 5 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από το office style σου

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά χρειάζεσαι ένα blazer. Δώσε προσοχή στο σχέδιο, τη σιλουέτα και το ύφασμά του. Μπορείς με μία άκρως προσιτή τιμή να βρεις το blazer που θα μοιάζει σαν να κόστισε μία περιουσία. Η σωστή εφαρμογή πάνω σου σε συνδυασμό με ένα κομψό και επιβλητικό χρώμα θα δημιουργήσει μία δυναμική εμφάνιση.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την εύρεση του σωστού λευκού πουκαμίσου. Μην υποτιμάς την κομψότητα και τη στιλιστική ευελιξία του, διότι θα σου λύσει τα χέρια εκείνες τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Το ιδανικό τζιν είναι εκείνο που αγκαλιάζει το σώμα σου σαν γάντι και αποπνέει ανεπιτήδευτη κομψότητα. Μείνε μακριά από σκισμένα σχέδια και τα cut outs, ενώ μία σκούρα μπλε απόχρωση είναι πάντα η πιο ασφαλής για κάθε ημέρα.

Το ιδανικό πανωφόρι θα είναι πάντα μία καμπαρντίνα. Έχει δοξαστεί από κάθε fashionista και style icon. Έχει νικήσει κάθε τεστ του χρόνου και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.

Τέλος, το μαύρο μικρό φόρεμα είναι απαραίτητο τόσο για το γραφείο όσο και για τα επαγγελματικά δείπνα. Δώσε και εδώ προσοχή, καθώς πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτο για να ταιριάζει σε κάθε περίσταση.