Follow us

Matilda Djerf | Εμπιστεύσου τη διάσημη trendforecaster για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Μία ματιά στην γκαρνταρόμπα της είναι αρκετή για να εξελίξεις τη δική σου.

Matilda Djerf | Εμπιστεύσου τη διάσημη tredforecaster για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Instagram @matildadjerf

Πέρα από τις celebrities και τα supermodels, που αποτελούν τις μούσες των σχεδιαστών, υπάρχουν και οι fashion influencers. Αυτές τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει οι πραγματικές trendforecasters, τα άτομα που προβλέπουν και δημιουργούν τάσεις. Το street style τους από όλο τον κόσμο φτάνει στη δική μας οθόνη μέσα από τα social media και εμείς κρατάμε σημειώσεις τόσο για τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν όσο και tips για να δημιουργήσουμε ανάλογες κομψές και επίκαιρες εμφανίσεις. Ανάμεσα τους, όμως, ξεχωρίζει μία Σουηδέζα fashion influencer, την οποία όλοι εμπιστεύονται στην ανάδειξη των πιο cool fashion items και looks. Ο λόγος για την Matilda Djerf, που έχει προκαλέσει αίσθηση στο χώρο της μόδας.

Όπως θα δεις και παρακάτω, στα social media υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις που αφορούν το στιλ της. Δίνουν μαθήματα πάνω στην αναδημιουργία του, στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, στα πιο αξιοζήλευτα looks και τις τάσεις που έχει φορέσει και αξίζει να υιοθετήσει κάθε fashionista.

Στην γκαρνταρόμπα της πιο διάσημης fashionista

Το στιλ της, για το οποίο εξυμνείται καθημερινώς, συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική και το ευρηματικό layering των Σκανδιναβών. Παράλληλα φέρει πολλά στοιχεία του σύγχρονου και πολύχρωμου L.A It Girl. Με λίγα λόγια στις εμφανίσεις της θα βρεις σίγουρα κάτι, που να ανταποκρίνεται στις δικές σου στιλιστικές απαιτήσεις. Μάλιστα, το πάθος της για τη μόδα την οδήγησε στη δημιουργία του δικού της fashion brand, Djerf Avenue, όπου θα βρεις πολλά από τα staples της συλλογής της.

Με την άνοιξη, λοιπόν, να γλυκαίνει ολοένα και περισσότερο τον καιρό, είναι η ιδανική στιγμή να αντλήσεις στιλιστική έμπνευση από τα looks της. Παρακάτω θα βρεις έξυπνους style combos, tricks για να εντάξεις έντονα χρώματα στις εμφανίσεις σου, όπως επίσης και τα αξεσουάρ, που αξίζει να κάνεις δικά σου αυτή την άνοιξη.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακύψεις την fashionista, που εκθειάζουν όλοι οι λάτρεις της μόδας.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ