Follow us

That Girl | Πώς θα ντυθείς σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Μία μεγάλη τάση του Tik Tok που σε δίνει κίνητρο να εξελιχθείς ακόμα και στο στιλιστικό τομέα,

That Girl | Πώς θα ντυθείς σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου Pixel Formula

Αν είσαι χρήστης των social media -και κυρίως του Tik Tok- τότε θα έχεις συναντήσει stories, αναρτήσεις και βίντεο που έχουν ως κεντρικό θέμα το ''That Girl'' και φέρουν και το αντίστοιχο hashtag #ThatGirl. Τι είναι όμως το ''That Girl''; Ποια είναι αυτή κοπέλα; Πώς ντύνεται; Ποια είναι η αισθητική της; Διαφέρει από όσες αισθητικές, looks και στιλ έχουμε ήδη δει στο street style, τις τάσεις και τα social media; Για να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα εύλογα ερωτήματα θα σου πούμε πως το ''That Girl'', αυτό το κορίτσι, είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Πώς θα ντυθείς σύμφωνα με την ''That Girl'' αισθητική

Πρόκειται για μία τάση, η οποία ξεκίνησε -όπως και οι περισσότερες τον τελευταίο καιρό- από το Tik Tok. Στην αρχή αφορούσε κυρίως τον τομέα του fitness, της γυμναστικής, της διατροφής και της ψυχικής υγείας. Ουσιαστικά μέσα από τα βίντεο του Tik Tok ο κάθε χρήστης έδειχνε τον δικό του τρόπο ζωής, που συμπεριλαμβάνει την υγεία του σώματος και του πνεύματος. Παρουσίαζαν τις καθημερινές ρουτίνες τους, οι οποίες συνέβαλλαν στην απόκτηση και τη διατήρηση ενός ήρεμου και υγιεινού τρόπου ζωής και οι οποίες έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τους θεατές και ακόλουθούς τους. Ουσιαστικά λειτουργούν ως κίνητρο για την προσωπική εξέλιξη του καθενός.

Loading...

Έπειτα το ''That Girl'' εξελίχθηκε και στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό τομέα συμπεριλαμβάνοντας το διάβασμα και την επαγγελματική ζωή. Αυτή τη φορά η ρουτίνα είχε και δραστηριότητες που αφορούσαν τους δύο παραπάνω τομείς και ως κεντρική ιδέα ήταν η παραγωγικότητα. Γρήγορα το ''That Girl'' απέκτησε στιλιστική υπόσταση, με τα εν λόγω βίντεο ρουτίνας να έχουν και τη δική τους γκαρνταρόμπα.

Loading...

Πώς ντύνεται όμως αυτό το κορίτσι που έχει ως προτεραιότητα τη εξέλιξή της σε κάθε τομέα της ζωής της; Αυτό το κορίτσι θέλει άνεση, τάσεις και κομμάτια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Επιθυμεί κολακευτικά ρούχα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της καθημερινότητάς της, ενώ αποπνέουν δυναμισμό και επιβλητικότητα. Η αισθητική του ''That Girl'' με λίγα λόγια σε προσκαλεί να ντυθείς και να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, κάθε μέρα. Η γκαρνταρόμπα της έχει ποικιλία και δεν περιορίζεται μόνο σε ένα στιλ.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά βίντεο του Tik Tok, που θα σου δώσουν μία ιδέα πάνω στο δυναμικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση και self love ''That Girl''.

@richellezz

video requests in the comments:) @Princess Polly (code RICHELLEZ) #outfit #style #ootd #girls #fashion

♬ jennifer tilly please destroy me - me

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ