10 ανοιξιάτικα σύνολα που θα φορούσε μία fashionista τον Απρίλιο

Τα looks που μπορείς να αποθηκεύσεις στο Instagram για να ξέρεις πάντα τι να φορέσεις την άνοιξη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και αυτό το αίσθημα της ανανέωσης μας έχει κατακλείσει. Οι νέες τάσεις της μόδας, αλλά και οι συλλογές των αγαπημένων μας brands που έχουν ήδη γίνει διαθέσιμα σε e-shops και καταστήματα σε προσκαλούν να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με νέα ρούχα και αξεσουάρ, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα styling tips που ακολουθούν οι περισσότερες fashionistas που αγαπούν το προσεγμένο στιλ είναι η έμπνευση και ο προγραμματισμός. Όσον αφορά στην έμπνευση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν ως πολύτιμη βοήθεια για καθεμία από εμάς. Στο Instagram, το Tik Tok, το Pinterest υπάρχουν αναρίθμητοι λογαριασμοί, πίσω από τους οποίους κρύβονται fashion influencers, περιοδικά μόδας ή ακόμα και γυναίκες που μοιράζονται τα καθημερινά σύνολά τους χωρίς να μετρούν εκατομμύρια followers. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις αρχικά είναι να ανακαλύψεις και να ακολουθήσεις εκείνες που δημιουργούν looks που ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική σου, να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου και στη συνέχεια να τα αντιγράψεις.

Εξίσου σημαντική είναι και η οργάνωση, τόσο της γκαρνταρόμπας όσο και των looks που δημιουργείς κάθε ημέρα. Κάνε μία καλή εκκαθάριση στη γκαρνταρόμπα σου, αποχωρίσου όλα τα κομμάτια που δεν φοράς πια ή δεν είναι σε καλή κατάσταση, έτσι θα κάνεις χώρο για νέες προσθήκες που θα ανανεώσουν το ντύσιμό σου. Επίσης, επέλεξε μία ημέρα της εβδομάδας που το πρόγραμμα σου είναι κάπως πιο χαλαρό και αφιέρωσε λίγο χρόνο στην προετοιμασία των looks που θα φορέσεις τις επόμενες ημέρες. Ρίξε μία ματιά στα σύνολα των influencers που έχεις αποθηκεύσεις, δημιούργησε συνδυασμούς και κράτησε τους στη ντουλάπα. Έτσι, την επόμενη ημέρα που θα θέλεις να ετοιμαστείς άμεσα για να ξεκινήσεις την ημέρα σου, δεν θα χρειαστεί να κοιτάς με απορία την ανοιχτή ντουλάπα, νιώθοντας πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στις τάσεις της μόδας, το σημαντικότερο που χρειάζεται να έχεις πάντα στο νου σου είναι πως λειτουργούν ως απλές προτάσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο να σε εμπνεύσουν. Σε καμία περίπτωση, δεν χρειάζεται να τις αντιγράφεις ή να τις υιοθετείς πιστά. Ξεχώρισε εκείνες που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ και προσάρμοσε τες στην αισθητική σου.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις ενθουσιαστεί με τον ερχομό της άνοιξης και θέλεις να γιορτάσεις τον Απρίλιο που ξεκινά με ανανεωμένο και αναβαθμισμένο στιλ, παρακάτω θα βρεις δέκα σύνολα που σίγουρα θα φορούσε μία fashionista.

Style Inspo

Διαβάστε Επίσης