Follow us

Δεν σου αρέσουν τα florals; Πώς μπορείς να τα αποφύγεις στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τι γίνεται όταν δεν είσαι fan της τάσης που είναι συνώνυμο της άνοιξης;

street style Pixel Formula

Florals? For Spring? Groundbreaking. Εάν είσαι fan της μόδας, σίγουρα έχεις ήδη αναγνωρίσει τη εν λόγω ατάκα, η οποία προέρχεται από την ταινία "The Devil Wears Prada”. Στη σκηνή της ταινίας, η Miranda Priestly a.k.a Meryl Streep που ήταν μία άκρως επιτυχημένη, αυστηρή και δεικτική διευθύντρια περιοδικού δείχνει να απαξιώνει τα floral μοτίβα στην ανοιξιάτικη μόδα.

Η αλήθεια είναι πως τα λουλουδάτα μοτίβα έχουν βιώσει ups και downs. Κάποτε θεωρούνταν ως η κυρίαρχη τάση για τη σεζόν της άνοιξης. Αργότερα, χαρακτηρίστηκαν "βαρετά” και "κλισέ”, ενώ στη συνέχεια τα dark florals κατέκτησαν τη χειμερινή μόδα. Τα τελευταία χρόνια, τόσο ο κόσμος της μόδας όσο και οι fashionistas έχουν αποδεχτεί πως μοτίβα όπως αυτά πλέον έχουν αποκτήσει τον χαρακτήρα του διαχρονικού και θα υπάρχουν έτσι και αλλιώς.

Φυσικά, η απόφαση για το εάν θα προσθέσεις λουλουδάτα μοτίβα στο ανοιξιάτικο ντύσιμο είναι αποκλειστικά δική σου επιλογή. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι και τόσο μεγάλη fan τους, υπάρχουν και άλλες ανοιξιάτικες τάσεις που αξίζουν την προσοχή σου και αξίζει να υιοθετήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Styling Tips

Υιοθέτησε τα color trends της σεζόν

Ένας τρόπος για να φέρεις αυτόν τον αέρα φρεσκάδας στα looks σου, παραμερίζοντας τα florals, είναι να προσθέσεις περισσότερα έντονα χρώματα στη γκαρνταρόμπα σου. Φέτος μάλιστα, τα color trends σε βοηθούν να πετύχεις αυτόν τον στόχο, αφού τα bold χρώματα όπως το πορτοκαλί, το φούξια, το πράσινο, το κόκκινο βρίσκονται παντού. Ένα πανωφόρι, ένα φόρεμα, ένα κοστούμι ή ακόμα και μία τσάντα πρόκειται να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο ντύσιμο σου και να ξεχάσεις τα florals.

Loading...

Επένδυσε σε εντυπωσιακά μοτίβα

Εκτός από τα λουλουδάτα patterns, υπάρχουν και άλλα εντυπωσιακά μοτίβα που υπόσχονται κομψότητα. Συγκεκριμένα, φέτος την άνοιξη, έχουν την τιμητική τους τα μοτίβα με 70s αισθητική που μπορείς να φορέσεις με το τζιν σου, μία ψηλόμεση παντελόνα, φούστες ή ακόμα και να κάνεις layering.

Loading...

Φορέματα, ζακέτες και twin sets σε λεπτή πλέξη

Τα φορέματα, οι ζακέτες, οι μπλούζες, τα twin sets σε λεπτή πλέξη έχουν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις της άνοιξης. Κομψά και ιδανικά για τις εναλλαγές στη θερμοκρασία της εποχής, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις σύνολα που σου θυμίζουν τις αγαπημένες σου influencers.

Loading...

Δημιούργησε σύνολα σε ουδέτερους τόνους

Τα τελευταία χρόνια, οι γήινες αποχρώσεις βρίσκονται πιο πολύ από ποτέ στην επικαιρότητα της μόδας και όχι άδικα. Αποπνέουν πολυτέλεια, συνδυάζονται με τα πάντα και είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Αυτή τη σεζόν, ακολούθησε το αγαπημένο trick των fashionistas και δημιούργησε tone to tone σύνολα.

Loading...

Πρόσθεσε στη συλλογή σου το τέλειο πανωφόρι για την άνοιξη

Όσο ακόμα φοράς πανωφόρι τόσο περισσότερη προσοχή χρειάζεται να του δίνεις. Είναι άλλωστε το πρώτο κομμάτι που προσέχει κάποιος που σε βλέπει και από αυτό εξαρτάται η κομψότητα του τελικού αποτελέσματος. Φέτος την άνοιξη, πρόσθεσε στη συλλογή σου μία νέα καμπαρντίνα ή ένα blazer σε έντονο χρώμα ή ακόμα και μοτίβα όπως το καρό.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ