Follow us

Η Δανάη Παππά με εμπριμέ παντελόνι | Το φόρεσε με έναν έξυπνο στιλιστικό τρόπο

Για τα γενέθλια του συντρόφου της φρόντισε να κάνει εντύπωση με το look της.

Η Δανάη Παππά με εμπριμέ παντελόνι | Το φόρεσε έναν έξυπνο στιλιστικό τρόπο NDP

Η στιλιστική έμπνευση είναι η λύση και συγχρόνως η απάντηση στις ημέρες ''Δεν έχω τίποτα να φορέσω'' και αυτή τη βρίσκουμε παντού. Σήμερα, ωστόσο, αντλήσαμε έμπνευση από την γκαρνταρόμπα μιας ηθοποιού, που τελευταία κεντρίζει όλο και πιο συχνά το ενδιαφέρον μας. Ο λόγος για τη Δανάη Παππά, η οποία έχει ένα ιδιαίτερο γούστο και έντονη διάθεση για στιλιστικό πειραματισμό. Η τελευταία της εμφάνιση, άλλωστε, το αποδεικνύει.

Η Δανάη Παππά φόρεσε το εμπριμέ παντελόνι με τον πιο έξυπνο τρόπο

Ο σύντροφός της Δανάης Παππάς, Λάμπρος Λάζαρης, είχε πρόσφατα γενέθλια και αφού οι περιορισμοί για τον έλεγχο της εξάπλωσης της πανδημίας έχουν μειωθεί σημαντικά, βρήκαν την τέλεια ευκαιρία για να το γιορτάσουν. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του πρακτορείου NDP το ζευγάρι γιόρτασε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας τα γενέθλια μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίσαμε το look της Δανάης Παππά, που τράβηξε τα βλέμματα με τον style combo του.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Παππά δημιούργησε ένα σύνολο με έντονο χαρακτήρα, που δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Ποζάροντας στην παρακάτω φωτογραφία με τον σύντροφό της και την καλή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Παππά απαθανατίστηκε φορώντας ένα εμπριμέ παντελόνι σε άνετη γραμμή και nude απόχρωση.

Η Δανάη Παππά με εμπριμέ παντελόνι | Το φόρεσε με έναν έξυπνο στιλιστικό τρόπο

Πρόκειται για ένα κομμάτι που δύσκολα θα επιλεχθεί από κάποια γυναίκα λόγω του μοτίβου του. Ωστόσο, η Δανάη Παππά δεν το φόρεσε απλά, το αναβάθμισε. Η ίδια έφερε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην εμφάνιση της συνδυάζοντας το εμπριμέ παντελόνι με σατινέ πουκάμισο σε φούξια απόχρωση, ενώ έδωσε ακόμα περισσότερο χρώμα με τα πράσινα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το layering της με χρώματα και υφές την ανέδειξαν στην πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση της βραδιάς δίνοντας μαθήματα styling τόσο για το εμπριμέ παντελόνι όσο και τα χρώματα της άνοιξης.

Πες μας στα σχόλια παρακάτω αν θα τολμούσες τον στιλιστικό συνδυασμό της Δανάης Παππά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ