Follow us

Το ολόσωμο μαγιό από το Mango που ταιριάζει τέλεια και με τζιν παντελόνι θα σε κάνει να ανυπομονείς για το καλοκαίρι

Πάντα υπάρχει χώρος στη ντουλάπα για ένα νέο μαγιό.

Mango Courtesy of Mango

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως βρισκόμαστε στην άνοιξη, ωστόσο από τη στιγμή που η θερμοκρασία έχει ανέβει και ο ήλιος έχει βρει τη θέση του στον ουρανό, έχουμε ξεκινήσει να ονειρευόμαστε καλοκαιρινές διακοπές και βόλτες δίπλα στη θάλασσα. Βέβαια, μερικά clicks στα e-shops των αγαπημένων μας brands κάνει την ανυπομονησία για το καλοκαίρι να μεγαλώνει. Συγκεκριμένα, τα πρώτα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, προσκαλώντας μας να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας.

Διαβάστε Επίσης

Επειδή όμως αντικειμενικά είναι αρκετά νωρίς για την αγορά νέων μαγιό, υπάρχει ένας λόγος που μπορείς να δικαιολογήσεις τη θέση τους στη shopping list σου. Συγκεκριμένα, μπορείς να επενδύσεις σε ολόσωμα μαγιό, τα οποία μπορούν να φορεθούν και ως κορμάκια.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο ξεχωρίσαμε ένα ολόσωμο μαγιό από τη νέα συλλογή του Mango. Πρόκειται για ένα μαγιό σε πράσινη mint απόχρωση με λευκές μαργαρίτες, το οποίο είναι πολύ girly και κομψό. Για την άνοιξη, μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή ακόμα και με τζιν φούστα, blazer και sneakers για ένα πολύ cool casual chic σύνολο. Αργότερα, μπορείς να το συνδυάσεις απλώς με ένα παρεό ή ένα καφτάνι και να είσαι έτοιμη για παραλία.

Το must have ολόσωμο μαγιό της σεζόν

Ολόσωμο μαγιό εμπριμέ λουλούδια Mango
Ολόσωμο μαγιό εμπριμέ λουλούδια Mango

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ