Follow us

Βαρέθηκες τα κλασικά τζιν παντελόνια; | Ανακαλύψαμε το item που θα αναβαθμίσει το ανοιξιάτικο στιλ σου

Η προσθήκη που αξίζει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου.

street style Splash News / Ideal Image

Θα συμφωνήσουμε πως τα τζιν παντελόνια έχουν μία σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα, αλλά και την καρδιά μας. Είναι άνετα, εξαιρετικά πρακτικά, προσαρμόζονται σε διαφορετικές περιστάσεις, ενώ όποιο κι αν είναι το στιλ, ο σωματότυπος ή η ηλικία μας, πάντα θα μπορούμε να βρούμε το ιδανικό τζιν για εμάς. Επίσης, είναι πάντα επίκαιρα και συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας. Συνεπώς, τα φοράμε πάντα και για πάντα.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες στιγμές που κάθε γυναίκα νιώθει πως θέλει να ανανεώσει το προσωπικό της στιλ με κάτι εξίσου κομψό και άνετο. Ευτυχώς για όλες μας, φέτος την άνοιξη έχουν έρθει ξανά στην επικαιρότητα της μόδας οι τζιν σαλοπέτες. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο item από denim ύφασμα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στα ανοιξιάτικα looks σας, αφού οι συνδυασμοί που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι άπειροι.

Ακολουθώντας τις SS22 τάσεις, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε τζιν σαλοπέτες και να τις συνδυάσετε με πουκάμισα σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο και το φούξια ή με λεπτά πουλόβερ σε εντυπωσιακά μοτίβα. Όσον αφορά στα παπούτσια, οι σαλοπέτες ταιριάζουν τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα. Για μία casual εμφάνιση, προτιμήστε τα sneakers, τις μπαλαρίνες ή τα loafers, ενώ εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό look για βραδινή έξοδο, συνδυάστε τη σαλοπέτα σας με γόβες ή mules.

Editor's Picks

Denim σαλοπέτα Η&Μ
Denim σαλοπέτα Η&Μ

Θα το βρεις εδώ.

Τζιν σαλοπέτα Pull and Bear
Τζιν σαλοπέτα Pull and Bear

Θα το βρεις εδώ.

Σαλοπέτα denim culotte Mango
Σαλοπέτα denim culotte Mango

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ