Follow us

Στην BSB βρήκαμε το φόρεμα που θα φορέσεις σε όλες τις καλοκαιρινές εξόδους

Έχει το ιδανικό σχέδιο για κάθε σωματότυπο και μπορείς να το φορέσεις μέχρι και σε γάμους ή βαπτίσεις.

Στην BSB βρήκαμε το φόρεμα που θα φορέσεις σε όλες τις καλοκαιρινές εξόδους Splash/Ideal Images

Με την άνοιξη πλέον να ''ξεδιπλώνει'' τα χαρτιά της και να μας προσφέρει τις ζεστές ηλιόλουστες ημέρες, που μας αξίζουν μετά από τέτοιο έντονο χειμώνα, έχουμε εστιάσει -επιτέλους- στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Μελετάμε καθημερινώς τις τάσεις, για να εντοπίσουμε εκείνες που θα καθορίσουν το φετινό ντύσιμο κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών. Παράλληλα, αναζητάμε στο street style αλλά και τις γκαρνταρόμπες των πιο διάσημων και επιτυχημένων fashionistas εκείνα τα microtrends αλλά και τα staples που θα δημιουργήσουν τα κατάλληλα ανοιξιάτικα looks, όπως τζάκετ, φορέματα, τοπ και παντελόνια. Βέβαια, δεν σου κρύβουμε, πως τα νέα drops των fashion brands μάς έχουν βοηθήσει εξίσου σε όλα αυτά.

Στο ατέλειωτο ταξίδι μας για την δημιουργία του ιδανικού ανοιξιάτικου ντυσίματος συναντήσαμε ένα συγκεκριμένο φόρεμα, που μας έκλεψε την καρδιά. Ένα σχέδιο που θα δεν θα σταματήσεις να φοράς φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ είμαστε σίγουρες πως πολύ γρήγορα θα γίνει sold out.

Αν θες να το ανακαλύψεις συνέχισε να διαβάζεις...

We are obsessed | Το φόρεμα της BSB που θα δεν σταματάμε να φοράμε στις εξόδους μας

Ο λόγος για ένα αέρινο φόρεμα της BSB, που μοιάζει σαν να έχει βγει από το Instagram κάποιας fashion influencer του εξωτερικού. Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες έχει ροζ απόχρωση, που είναι τάση αυτή τη σεζόν και θα αναδείξει το μαύρισμα σου αλλά και τα χαρακτηριστικά σου. Είναι άκρως θηλυκό καθώς η ασυμμετρία στη σιλουέτα του προσφέρει κίνηση με αποτέλεσμα η σαγήνευση να είναι δεδομένη. Plus, τις ημέρες που και πάλι η θερμοκρασία θα χτυπήσει κόκκινο, αυτό το φόρεμα θα σε κρατήσει άνετη και κομψή, χωρίς να κάνεις καμία έκπτωση στο στιλ σου.

Στην BSB βρήκαμε το φόρεμα που θα φορέσεις σε όλες τις καλοκαιρινές εξόδους

Έχει σατινέ υφή, η οποία είναι δροσερή και απαλή, ενώ έχει συνδυαστεί με την πολυτέλεια -στοιχεία που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό style combo με λευκά sneakers. Τέλος, φέρει λεπτές, μινιμαλιστικές, ρυθμιζόμενες τιράντες, μία ''V'' λαιμόκοψη και έχει δημιουργηθεί από φυσικές ίνες.

BSB

Με το κατάλληλο styling δεν θα σταματάς να το φοράς στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου. Η σιλουέτα του κολακεύει κάθε σωματότυπο και είναι ιδανικό μέχρι και για τις ημέρες που δεν νιώθεις τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση λόγω πρηξίματος. Με αυτό το φόρεμα θα νιώθεις σαν αρχαιοελληνική θεά. Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ