Αυτό το τζιν παντελόνι είναι η μεγαλύτερη τάση της άνοιξης - η Zara επιλογή της Ναταλίας Γερμανού που ταιριάζει σε κάθε στυλ

Και ο ιδανικός συνδυασμός της με τα πιο cool ανοιξιάτικα παπούτσια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Αν χρειάζεσαι λίγη στιλιστική έμπνευση για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να εμπιστευθείς τις Ελληνίδες celebrities. Πιο συγκεκριμένα, στην γκαρνταρόμπα της Ναταλίας Γερμανού βρήκαμε την ιδανική πρόταση από τα πιο προσιτά brands, που θα σου χαρίσει τον τίτλο της καλοντυμένης. Η ίδια ξέρει καλά πως για να δημιουργήσεις αξιοζήλευτες και επίκαιρες εμφανίσεις δεν χρειάζεται ένα μεγάλο budget αλλά πολλή φαντασία, διάθεση για πειραματισμούς και όρεξη για να εξελίξεις με τον πιο fun τρόπο το στιλ σου. Για αυτό και η Ναταλία Γερμανού δίνει πολύ συχνά την ψήφο εμπιστοσύνης στα προσιτά fashion brands και η τελευταία της εμφάνιση θα σε πείσει να κάνεις το ίδιο.

Το look της Ναταλίας Γερμανού που μπορείς να κάνεις δικό σου

Αντισυμβατική με edgy διάθεση και cool συλλογή ρούχων, η Ναταλία Γερμανού προσφέρει πάντα ιδέες για το ντύσιμο. Δεν ασχολείται με το dress code και σε καμία περίπτωση με τη γνώμη των άλλων και το στιλιστικό αποτέλεσμα είναι πάντα αξιοζήλευτο. Η ίδια έχει καταφέρει πολλάκις να τραβήξει το ενδιαφέρον μας με τα looks της στην εκπομπή της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και το κατάφερε ξανά με ένα outfit που έχει τα πιο προσιτά κομμάτια.

Όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτησή της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια δημιούργησε ένα outfit με πρωταγωνιστές τις τάσεις της σεζόν: Loose τζιν παντελόνι, έντονες αποχρώσεις και mules. Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις. Το μαύρο ψηλόμεσο τζιν με τη άνετη γραμμή ανήκει στη συλλογή του Zara. Τα σατινέ μωβ mules με το σταθερό τακούνι αποτελούν σχέδιο της Envies shoes και το σακάκι θα το βρεις στη συλλογή του Serendipity.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα κομμάτια του συνόλου για να αναδημιουργήσεις το look της Ναταλίας Γερμανού. Side note: Έχουν απολύτως προσιτές τιμές.

Baggy τζιν παντελόνι, Zara

T-shirt από βαμβάκι με φαρδιά στρογγυλή λαιμόκοψη, Benetton

Σατινέ mules, Envie Shoes

Blazer με διπλή σειρά κουμπιών, Mango