Follow us

Και η Ελένη Τσολάκη φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα κοστούμια αυτής της σεζόν

Όλο και περισσότερες είναι οι Ελληνίδες celebrities που την υιοθετούν.

Ελένη Τσολάκη | 3 looks της που αποτελούν την επιτομή του φθινοπωρινού στιλ και θα θες να τα φορέσεις NDP

Οι Ελληνίδες celebrities δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες του εξωτερικού, αφού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Ειδικά τώρα που ο καιρός σταδιακά αλλάζει έχουμε εστιάσει περισσότερο στις εμφανίσεις τους, οι οποίες μας προσφέρουν πολλή στιλιστική έμπνευση για κάθε περίσταση μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα, ωστόσο, θα κάνουμε λόγο για το πρόσφατο look της Ελένης Τσολάκη, στο οποίο εντοπίσαμε τη μεγαλύτερη τάση στα κοστούμια.

Loading...

Η Ελένη Τσολάκη μελέτησε τις τάσεις και επέλεξε τη μεγαλύτερη στα κοστούμια

Κάθε σεζόν φέρει τις δικές της τάσεις, τα δικά της ''αγαπημένα'' fashion items, όπως επίσης και τις δικές της trendy αισθητικές. Ωστόσο, όσον αφορά την άνοιξη ένα είναι κάθε φορά σίγουρο: Αυτή τη σεζόν θα φορέσουμε έντονες αποχρώσεις και θα πούμε αντίο στην σκούρα χρωματική παλέτα του φθινοπώρου και του χειμώνα. Τα έντονα χρώματα συναγωνίζονται τα φλοράλ την άνοιξης και αποτελούν μία πραγματική στιλιστική ανάγκη με σκοπό την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας και κατά επέκταση των εμφανίσεων μας. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε στο μωβ παστέλ κοστούμι της Ελένης Τσολάκη, που μας έδειξε τον τρόπο να εντάξουμε τα έντονα χρώματα στις εμφανίσεις μας.

Η Ελένη Τσολάκη έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση όπου ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το trendy κοστούμι της. Η ίδια επέλεξε για αυτή την περίσταση ένα κοστούμι σε loose γραμμές και μωβ παστέλ απόχρωση, ενώ πρόσθεσε και ένα κίτρινο T-shirt -μία πινελιά που αναβάθμισε το σύνολό της. Ολοκλήρωσε το look της με απλά μαύρα chunky μποτάκια.

Και η Ελένη Τσολάκη φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα κοστούμια αυτής της σεζόν

Η εμφάνισή της σου δείχνει, πως να εντάξεις ακόμα και στο ντύσιμό του γραφείο τα χρώματα. Μάλιστα, δεν είναι η μόνη celebrity που επιλέγει την τάση των έντονων χρωμάτων στα κοστούμια, αφού και η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει το συγκεκριμένο trend και έχει δημιουργήσει πολλά looks (για περισσότερη στιλιστική έμπνευση πάτα εδώ).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ