Follow us

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; | 4 styling tips για να αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου

Χρησιμοποιώντας τα κομμάτια που έχεις ήδη και βασιζόμενη σε αυτά τα tips θα είσαι η πιο updated fashionista.

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; | 4 styling tips για να αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου Pixel Formula

Είναι απολύτως λογικό μερικές ημέρες να αντιμετωπίζεις στιλιστικά διλήμματα, προβλήματα και αδιέξοδα. Μπορεί να νιώθεις πως έχεις μία άδεια γκαρνταρόμπα -και ας στριμώχνονται τα αμέτρητα ρούχα σου- ή ακόμα και να τα έχεις βαρεθεί όλα. Για αυτό σήμερα συγκεντρώσαμε 4 στιλιστικά tips για να ανανεώσεις τα ανοιξιάτικα looks σου με ρούχα, που έχεις ήδη βασιζόμενη στους παρακάτω στιλιστικούς συνδυασμούς.

Οι προτάσεις των fashionistas που θα πάνε σε άλλο επίπεδο το καθημερινό ντύσιμό σου

Ήρθε η ώρα να βγάλεις από την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή σου τα tailored μακριά σορτς σου και να τα φορέσεις. Για να είσαι άνετη πρόσθεσε ένα καλσόν, ενώ ένα loose κασμιρένιο πουλόβερ με κλειστή λαιμόκοψη είναι το ιδανικό top. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι loafers ή μπαλαρίνες και την καμπαρντίνα σου και είσαι έτοιμη.

Loading...

Η άνοιξη απαιτεί χρώμα και πρέπει σιγά σιγά να εντάξουμε στα looks μας έντονες αποχρώσεις. Η ιδανική και πιο safe επιλογή είναι μέσω ενός πουκαμίσου, που μπορείς να το συνδυάσεις με τα tailored παντελόνια του γραφείου αλλά και τα τζιν σου. Extra tip: Για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα κράτα σε ουδέτερες και ευέλικτες αποχρώσεις το υπόλοιπα κομμάτια του look.

Loading...

Τα cargo παντελόνια έχουν επιστρέψει στις τάσεις της μόδας και είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις το σύνολο σου με ένα T-shirt και αθλητικά. Βέβαια, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κορμάκι και ψηλά πέδιλα και να δημιουργήσεις ένα outfit κατάλληλο τόσο για μία έξοδο όσο και για το γραφείο.

Loading...

Τέλος, δεν υπάρχει κάτι πιο μοντέρνο και ενδιαφέρον από το να συνδυάσεις το ανοιξιάτικο κοστούμι σου με αθλητικά παπούτσια και ένα καπέλο. Πίστεψε μας υπάρχει λόγος που επιλέγουν αυτόν τον style combo οι απανταχού fashionistas.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ