Follow us

Μπορεί ένα πουκάμισο να σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη; | Τα σχέδια που στο εγγυώνται

Σατινέ υφές, pussybows, πολυτελείς λεπτομέρειες αλλά και western αισθητική, τα πουκάμισα ανανεώνονται αυτή την άνοιξη.

Μπορεί ένα πουκάμισο να σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη; | Αυτά τα σχέδια στο εγγυώνται Pixel Formula

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάναμε λόγο για τα πουκάμισα και πιο συγκεκριμένα για την λευκή απλή και διαχρονική εκδοχή τους. Έχουμε αναφέρει πως αποτελεί ένα κομμάτι πασπαρτού και μπορείς να το αξιοποιήσεις από το ντύσιμό του γραφείου έως εκείνο της βραδινής εξόδου. Αμέτρητα άρθρα και άλλα τόσα looks αποδεικνύουν πως το λευκό πουκάμισο είναι πράγματι ένα staple της γκαρνταρόμπας. Για αυτό, άλλωστε, και το συναντάμε τόσο συχνά στα outfis των πιο κομψών γυναικών και επιτυχημένων fashionistas. Plus, είναι ένα από τα αγαπημένα fashion items των Παριζιάνων, των masters δηλαδή του ανεπιτήδευτα κομψού στιλ. Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό μάς έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποια άλλα πουκάμισα με σχέδια, έντονο χαρακτήρα και πολλές λεπτομέρειες.

Loading...

Spring Shopping | Τα πουκάμισα ανανεώνονται αυτή την άνοιξη

Καλωσορίζοντας την άνοιξη και τις τάσεις της νέας σεζόν παρατηρήσαμε πως η μαξιμαλιστική διάθεση της μόδας επηρεάζει τα καθημερινά και συνηθισμένα πουκάμισα. Μία σύντομη περιήγηση στην αγορά, τόσο στα e-shops όσο και στα φυσικά καταστήματα, είναι αρκετή για να αντιληφθείς πως φέτος τα πουκάμισα αποκτούν έντονο χαρακτήρα και έρχονται να εξελίξουν ακόμα και το πιο απλό look μας. Το office style, για παράδειγμα, ανανεώνεται μέσα από πολυτελείς υφές στα πουκάμισα αλλά και χρώματα.

Μέσα από την αναζήτηση μας ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων τους pussybows και τις σατινέ υφές στα πουκάμισα. Τα εν λόγω γίνονται τα must have στα κοστούμια, τα ταγέρ και συνδυάζονται τέλεια με τα τζιν παντελόνια αλλά και τις φούστες. Τα looks τους προσφέρουν την απαραίτητη ανοιξιάτικη ανανέωση στο ντύσιμο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο styling.

Μάλιστα, συναντήσαμε αρκετά κομμάτια σε see-through looks -ιδανικά για βραδινέ εξόδους- αλλά και ακόμα περισσότερα με κεντημένα σχέδια και άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που υιοθετούν την preppy αισθητική όπως και το styling trend της κοκέτας (μάθε περισσότερα εδώ).

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε εκείνα τα πουκάμισα που θα σου χαρίσουν τον τίτλο της καλοντυμένης ακόμα και αν συνδυαστούν με το πιο casual outfit σου.

Σατινέ πουκάμισο, Pink Woman

Φούξια σατινέ πουκάμισο, Mango

Ντένιμ πουκάμισο, H&M

Πουκάμισο με pussybow, Massimo Dutti

Πουκάμισο με λεπτομέρειες στον γιακά, Zara

Πουκάμισο με δαντέλα και κόσμημα στα κουμπιά, BSB

Εμπριμέ πουκάμισο, Stradivarius

Εμπριμέ πουκάμισο, Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ