Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου - Ευγενία Σαμαρά | Δύο εμφανίσεις που αξίζει να αντιγράψεις φέτος την άνοιξη

Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης "Ουρανία".

Οι καλύτερες εμφανίσεις των celebrities στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ''Ουρανία'' NDP

Φέτος η πολιτιστική ατζέντα της Αθήνας είναι γεμάτη θησαυρούς, με παραστάσεις, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε λάτρη της τέχνης. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η θεατρική παράσταση ''Ουρανία'', η οποία έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Απριλίου, στην σκηνή του ''Μικρού Παλλάς''. Η πρωταγωνίστρια του δεν είναι άλλη από την αγαπημένη παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα. Η ίδια ερμηνεύει τον επιτυχημένο μονόλογο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σουλεϊμάν, τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα. Πρόκειται για ένα έργο που καταγράφει με τρυφερότητα και χιούμορ την πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί.

Loading...

Ο Γιώργος Σουλεϊμάν προσεγγίζει με ευαισθησία τις πιο κρυφές πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας με την Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο να εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα δημιουργώντας μια ηρωίδα που ταυτίστηκε μαζί της κι έμεινε χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά των θεατών. Στον ρόλο της μητέρας ακούγεται η φωνή της Μαρίας Καβογιάννη.

Οι καλοντυμένοι celebrities που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα

Στην χθεσινή πρεμιέρα έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities ανάμεσα στους οποίους θα βρεις ηθοποιούς αλλά και στενούς φίλους της Δανάης Μπάρκα. Ο φωτογραφικός φακός του NDP βρέθηκε εκεί και φρόντισε να απαθανατίσει τις καλύτερες εμφανίσεις. Αυτές συγκεντρώσαμε και εμείς παρακάτω.

Κατά βάση οι προσκεκλημένοι έπλεξαν ένα πιο χαλαρό look, το οποίο μπορεί να συμπεριληφθεί σε εκείνα τα σύνολα που θα φορέσεις για έναν καφέ, φαγητό ή ένα ποτό μέσα στην εβδομάδα. Το τζιν είχε την τιμητική του, ενώ είδαμε και αρκετά ανοιξιάτικα χρώματα στα looks τους, όπως επίσης και χαλαρές άνετες γραμμές. Τα παλτό έλειπαν και τη θέση τους πήραν τα πιο ελαφριά τζάκετ και τα blazers.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα πιο κομψά σύνολα από την πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα.

Η Δέσποινα Καμπούρη με wide leg τζιν, εμπριμέ πουκάμισο και δερμάτινο τζάκετ.

Η Μαρία Μπεκατώρου με λευκό πουκάμισο, μαύρο τζιν, blazer και ιδιαίτερα πέδιλα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου με ένα μωβ σατινέ εμπριμέ φόρεμα.

Η Ευγενία Σαμαρά με μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα και δερμάτινο τζάκετ, και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με ένα εμπριμέ πανωφόριμ λευκό τοπ και τζιν. Και οι δύο επέλεξαν φλατ παπούτσια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα λευκό loose κοστούμι με ένα μαύρο τοπ.

Η Δαναη Μπάρκα με ένα κόκκινο κρουαζέ φόρεμα και μαύρα mules.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ