Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το κρουαζέ φόρεμα των ονείρων μας

Όλοι οι λόγοι που δεν θα σταματήσεις να το φοράς την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη είχε τραβήξει την προσοχή μας με το κόκκινο φόρεμα που είχε επιλέξει σε μία από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Τώρα, η ίδια κέντρισε την προσοχή μας με ένα άλλο σχέδιο φορέματος. Πρόκειται για εκείνο που κολακεύει κάθε σωματότυπο και είναι ένα πραγματικό staple σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το κρουαζέ φόρεμα που θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο την άνοιξη και το καλοκαίρι

Ο λόγος για το απολύτως on trend κρουάζε φόρεμα με τη μοβ απόχρωση που κλείνει κολακευτικά ψηλά στη μέση. Διαθέτει μίντι μήκος, αέρινη σιλουέτα και κομψά μανίκια. Το εν λόγω σχέδιο, που συνδύασε η Ελένη Μενεγάκη με nude πέδιλα από τη συλλογή NAK, ανήκει στο fashion brand Sancoo Paris και προσφέρει τη δυνατότητα για να πετύχεις το ανεπιτήδευτο look μίας Γαλλίδας.

Loading...
Loading...

Γιατί, όμως, χρειάζεσαι ένα κρουαζέ φόρεμα όπως αυτό που φοράει η Ελένη Μενεγάκη; Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο είναι ευκολοφόρετο, άνετο, απολύτως θηλυκό και στιλιστικά ευέλικτο. Αλλάζοντας λίγο τα αξεσουάρ μπορείς να δημιουργήσεις με το ίδιο φόρεμα ένα outfit για το γραφείο αλλά και το ποτό σου μετά το τέλος της εργασίας. Ποια δεν θέλει άλλωστε να κάνει οικονομία στην πρωινή προετοιμασία της αλλά και εκείνη που αφορά τις κοινωνικές υποχρεώσεις της; Φυσικά είναι ένας από τους βασικούς στόχους της γκαρνταρόμπας μας. Και το κρουαζέ φόρεμα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας.

Η σιλουέτα του είναι ιδανική για κάθε σωματότυπο, ενώ είναι η απάντηση στο ''τι να φορέσω'' τις ημέρες, που ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει και πάλι στα ύψη. Για αυτή τη σεζόν, λοιπόν, είναι σημαντικό να έχεις ένα τέτοιο στην γκαρνταρόμπα σου. Βέβαια, η μοβ απόχρωση, που επέλεξε η παρουσιάστρια, αποτελεί συγχρόνως και μία τάση για αυτή τη σεζόν, όπου τα έντονα χρώματα απασχολούν τις πιο ενημερωμένες fashionistas.

Κρουαζέ φορέματα σαν της Μενεγάκη για να φορέσεις

Σατέν κρουαζέ φόρεμα, Η&Μ.

Μίντι φλοράλ κρουαζέ φόρεμα με λαιμόκοψη V και λαχούρια, Marks&Spencer.

Κοντό κρουαζέ φόρεμα, Stradivarius.

Φόρεμα μακρύ εμπριμέ κρουαζέ, attrativo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ