Follow us

Το φοράμε και εμείς καθημερινά | Η Ζέτα Μακρυπούλια με το πιο διάσημο πανωφόρι της άνοιξης

Πίστεψε μας, είναι το staple που θα παίρνεις παντού μαζί σου.

Ζέτα Μακρυπούλια Courtesy of L' Oreal Paris

Επιτέλους απολαμβάνουμε όσα μας είχε τάξει η άνοιξη μετά από έναν χειμώνα με μεγάλη διάρκεια. Η ζεστασιά του ήλιου ντύνει τα πρωινά μας και εμείς προσαρμόζουμε στις καιρικές συνθήκες τα outfits μας. Δεν είμαστε οι μόνες που ξαφνικά βάλαμε λίγο χρώμα στα looks μας και αφαιρέσαμε κομμάτια από το styling μας (δεν χρειαζόμαστε πλέον τόσο φορτωμένο layering). Ανάμεσα στις στιλιστικές αλλαγές που κάναμε ήταν και τα πανωφόρια. Ανταλλάξαμε τα παλτό και τα βαριά τζάκετ με επένδυση με τα πιο δροσερά, εκείνα που μπορεί να μας κρατούν ζεστές, αλλά δεν μας προκαλούν δυσφορία. Ένα από αυτά είναι και το ντένιμ τζάκετ, το staple που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της και η Ζέτα Μακρυπούλια συμφωνεί απολύτως μαζί μας.

Το ντένιμ τζάκετ είναι το πανωφόρι που συμπληρώνει κάθε σου έξοδο

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ζέτα Μακρυπούλια απασχόλησε το ενδιαφέρον μας με τις στιλιστικές της επιλογές στο τηλεοπτικό πλατό. Ωστόσο, τώρα το έκανε με μία προσωπική της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Εκεί δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία φοράει το κομμάτι κλειδί του ανοιξιάτικου και καλοκαιρινού ντυσίματος, το ντένιμ τζάκετ. Το συνδύασε με ένα λευκό T-shirt και ένα κολάν δημιουργώντας ένα casual σύνολο.

Loading...

Το ντένιμ τζάκετ θα σου φανεί αρκετά χρήσιμο τόσο αυτές τις εβδομάδες όσο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ξέρεις πως όσο περνούν οι εβδομάδες ο καιρός θα γλυκαίνει αλλά ακόμα και τις καλοκαιρινές νύχτες θα χρειαστείς κάποιο πανωφόρι και το ντένιμ τζάκετ είναι το πασπαρτού κομμάτι κάθε fashion lover. Έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορείς να τα συνδυάσεις με αμέτρητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, από το casual look έως το βραδινό. Plus, θα το φορέσεις και σε αμέτρητες περιστάσεις. Το ντένιμ πανωφόρι είναι ο φίλος, που θα έχεις πάντα μαζί σου.

Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνα που αξίζει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες το ιδανικό για εσένα.

Τζιν τζάκετ με ριχτούς ώμους, Pull & Bear

Ντένιμ τζάκετ, Zara

Oversized ντένιμ τζάκετ, Bershka

Oversized ντένιμ τζάκετ, Mango

Ντένιμ τζάκετ σε στενή γραμμή και κοντό μήκος, BSB

Ντένιμ overshirt, Stradivarius

Ντένιμ τζάκετ με φαρδιά γραμμή, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ