Follow us

Σκοπεύεις να παντρευτείς; | Αυτές είναι οι 4 τάσεις που ακολουθούν οι πιο κομψές και updated νύφες

Από τα παπούτσια και το after party look μέχρι το headpiece, αυτά είναι τα πιο hot νυφικά trends.

Σκοπεύεις να παντρευτείς; | Αυτές είναι οι 4 τάσεις που ακολουθούν οι πιο κομψές και updated νύφες Unsplash

Η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές ακόμα και στους γάμους. Κάποιοι επιλέγουν πιο μοντέρνα events και άλλοι -έχοντας περιμένει 3 χρόνια- προτιμούν να οργανώσουν έναν γάμο με εορτασμούς που διαρκούν έως και 3 ημέρες. Αυτοί που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο που έχασαν λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό και όπως φαντάζεσαι οι εκδηλώσεις και το dress code συναγωνίζεται τα χολιγουντιανά events. Σε κάθε περίπτωση η βιομηχανία της μόδας προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις του κοινού δημιουργώντας συλλογές με ποικιλία, οι οποίες καλύπτουν το δείπνο πριν τον γάμο, την τελετή, τη δεξίωση μετά από αυτή και τέλος το brunch της επόμενης ημέρας. Πειραματίζονται αρκετά με τις υφές, τις διακοσμήσεις και τις σιλουέτες για να έχουν τα κατάλληλα looks για την ανάλογη γαμήλια περίσταση.

Παράλληλα, μπήκαμε και επίσημα στην περίοδο των γάμων, όπου σιγά σιγά οι πρώτες προσκλήσεις έρχονται στο e-mail ή την πόρτα μας, ενώ τα περιθώρια στενεύουν για εκείνους που έχουν προγραμματίσει τους γάμους τους στο άμεσο μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτούς και σκοπεύεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, τότε δώσε προσοχή στις 4 παρακάτω τάσεις που επιλέγουν οι πιο κομψές και ενημερωμένες νύφες αυτή τη σεζόν.

Bride to be | Πώς θα είσαι η πιο updated νύφη

Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για τάσεις στα νυφικά φορέματα, αφού η κάθε μία επιλέγει εκείνο που έχει ονειρευτεί ή την εκφράζει περισσότερο. Παρ' όλα αυτά, φέτος η έντονη δαντέλα και οι στενές γραμμές είναι μέσα στα hot νυφικά looks.

Loading...

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά βλέπουμε τα σατινέ μινιμαλιστικά μάξι φορέματα να προτιμούνται όλο και περισσότερο για τη δεξίωση. Είναι άνετα, κομψά και συγχρόνως διακριτικά σέξι, ενώ η υφή τους έχει συνδεθεί με την πολυτέλεια.

Loading...

Όσον αφορά τα παπούτσια, οι τάσεις θέλουν άκρως girly λεπτομέρειες με πέδιλα που διακοσμούνται με υπέρογκους φιόγκους και πέρλες. Τα bridal παπούτσια με στρας παραγκωνίζονται.

Loading...

Τέλος, η άνεση θα είναι πάντα βασική επιδίωξη για αυτό και στην δεξίωση μπορείς να φορέσεις -χωρίς κανέναν ενδοιασμό- sneakers. Φυσικά πρέπει να είναι λευκά και σε άριστη κατάσταση. Βλέπουμε αμέτρητες νύφες να εμφανίζονται με sneakers και slik φορέματα στο after party και μπορούμε να σου πούμε πως είναι ό,τι πιο ανανεωμένο και chic έχουμε δει.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ