Follow us

Πράσινο πουκάμισο | Η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσαν την hot απόχρωση της σεζόν

Γιατί και οι δύο επέλεξαν το πουκάμισο, το staple του office look, για να υιοθετήσουν την τάση;

Πράσινο πουκάμισο | Οι Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσαν την hot απόχρωση της σεζόν NDP

Δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια την αγάπη που έχουν δείξει τις τελευταίες εβδομάδες οι απανταχού fashionistas στην hot απόχρωση της σεζόν, το πράσινο. Όπου και αν κοιτάξουμε, όποια ανάρτηση και αν συναντήσουμε, όποια συλλογή και αν παρατηρήσουμε, το πράσινο ξεχωρίζει παντού. Είναι το χρώμα που έχει κερδίσει αδιαμφισβήτητα την ψήφο εμπιστοσύνη της fashion κοινότητα. Θα το δεις και εσύ -αν όχι ήδη- να ντύνει εμπριμέ φορέματα, αξεσουάρ, μοντέρνα παπούτσια και υπέροχες τσάντες, που μπαίνουν γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη στο wish list μας. Αποπνέει θετικότητα, είναι ζωηρό, έχει μία απίστευτη στιλιστική δυναμική και πλέον το λατρεύουν και οι Ελληνίδες celebrities.

Πριν λίγες ημέρες σού είχαμε μιλήσει για το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν το πράσινο, από τα ρούχα μέχρι την τσάντα της. Σήμερα, θα κάνουμε λόγο για άλλες δύο αγαπημένες παρουσιάστριες που επέλεξαν το ίδιο κομμάτι για να υιοθετήσουν το trend. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Φαίη Σκορδά & Σταματίνα Τσιμτσιλή | Πώς φόρεσαν το πράσινο στο staple του office style

Και οι δύο παρουσιάστριες επέλεξαν για να υιοθετήσουν την τάση της σεζόν το πουκάμισο, το staple τόσο κάθε γκαρνταρόμπας όσο και του office style. Η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα πράσινο πουκάμισο με σατινέ υφή και το συνδύασε με ένα ξεβαμμένο στενό τζιν και πράσινα πέδιλα.

Loading...

Από την άλλη πλευρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μία μπλούζα τύπου πουκαμίσα με ιδιαίτερα κολακευτική λαιμόκοψη, το οποίο συνδύασε με λευκό καμπάνα τζιν παντελόνι, διάφανη τσάντα χειρός και μυτερά slingbacks με τρουκς.

Πράσινο πουκάμισο | Η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσαν την hot απόχρωση της σεζόν

Και τα δύο looks είναι κατάλληλα τόσο για τις επαγγελματικές εμφανίσεις όσο και τις εξόδους σου. Πες μας στα σχόλια ποιο outfti σου άρεσε περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ