Follow us

Double Denim | Δες πώς φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ανοιξιάτικη τάση

Το ντένιμ αυτή τη σεζόν αναβαθμίζεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει τον τρόπο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP

Το ντένιμ βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το λευκό πουκάμισο, το blazer και τα tailored παντελόνια -με λίγα λόγια αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια, που δεν χάνει την αίγλη, τη στιλιστική αξία και την ευελιξία του στο πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να ξεκίνησε από μία ταπεινή καταγωγή (αποτελούσε το ύφασμα των ρούχων, που φορούσαν οι εργάτες στους δύο προηγούμενες αιώνες), όμως, κατάφερε μέσα από τις δεκαετίες των αλλαγών, δηλαδή τα 60s και 70s, να αναδειχθεί σε staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Το ντένιμ το συναντάμε σε πουκάμισα, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια (τα αγαπημένα μας τζιν), φούστες, τσάντες, υποδήματα, bustier tops και πανωφόρια, δείχνοντας μας τη εύκολη προσαρμογή τους σε κάθε ύφος και στιλ. Επίσης, αποτελεί το σήμα κατατεθέν αυτής τη σεζόν με το double denim trend να έχει ήδη απασχολήσει το street style. Μάλιστα, είδαμε και μία Ελληνίδα celebrity να το υιοθετεί και να μοιράζει στιλιστική έμπνευση και για τα δικά μας looks.

Loading...

Το double ντένιμ επιστρέφει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού δείχνει πως να υιοθετήσεις την ανοιξιάτικη τάση

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πρόσφατο look της, που θα θες άμεσα να αναδημιουργήσεις. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ''Happy Day'' πάντα προσφέρει στιλιστική έμπνευση και σίγουρα δεν θες να χάσεις την τελευταία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε ένα σύνολο με πρωταγωνιστή το ντένιμ. Η ίδια συνδύασε ένα wide leg τζιν παντελόνι με ένα γιλέκο, το οποίο φόρεσε ως τοπ. Αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν τα πέδιλά της, τα οποία έφεραν την φούξια απόχρωση, άλλη μία μεγάλη τάση της σεζόν.

Loading...

Για να αναδημιουργήσεις ακριβώς το σύνολο της μπορείς να προσθέσεις μέσα από το γιλέκο ένα πουκάμισο με puffer sleeves, ένα tank top, t-shirt ή ακόμα και ένα κορμάκι. Όσον αφορά τα παπούτσια δεν υπάρχουν περιορισμοί, για αυτό επέλεξε εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και σου προσφέρουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ