Follow us

Βρήκαμε το hack που θα κρατήσει τα πέδιλα σταθερά στα πόδια σου όλο το βράδυ

Το styling hack που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη φορώντας τα αγαπημένα πέδιλα σου.

Βρήκαμε το hack που θα κρατήσει τα πέδιλά σταθερά στα πόδια σου όλο το βράδυ Pixel Formula

Παρατηρήσαμε πως ήδη στο γραφείο έχει γίνει η στιλιστική ανανέωση στα looks των συντακτών. Οι περισσότερες έχουν προσθέσει στις εμφανίσεις τους έντονα χρώματα, το layering έχει γίνει αρκετά πιο ελαφρύ, ενώ βλέπουμε και πιο αέρινες σιλουέτες αλλά και ελαφριά υφάσματα. Την προσοχή μας κέντρισαν και τα παπούτσια: Οι περισσότερες έβαλαν στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας τους τις knee high μπότες και τα σκουρόχρωμα sneakers και πλέον επιλέγουν ανοιχτά παπούτσια, όπως mules, μπαλαρίνες και πέδιλα. Στα τελευταία θα εστιάσουμε σήμερα, καθώς τόσο η άνοιξη όσο και το καλοκαίρι (και ίσως και ο Σεπτέμβριος του φθινοπώρου) αποτελούν την σεζόν τους. Με λίγα λόγια με το που ''ανέβει'' αισθητά η θερμοκρασία, τα παπούτσια που φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι τα πέδιλα σε μία ποικιλία σχεδίων και αισθητικών.

Loading...

Τέλος στο δράμα της αστάθειας των πέδιλων | Πώς θα τα δένεις για να μένουν σταθερά στα πόδια σου

Ήδη τα πέδιλα κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στην καθημερινότητα αλλά και το street style των πιο κομψών γυναικών ανά τον κόσμο. Ωστόσο, όσο όμορφα και αν είναι, όσο και να τα λατρεύουμε γιατί τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και ολοκληρώνουν όπως κανένα άλλο τα βραδινά looks αυτής της σεζόν πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι πολλές φορές άβολα. Αυτό δεν οφείλετε στο ύψος του τακουνιού ή τη σόλα.

Πρόκειται για το γεγονός πως μερικές φορές όσο σφιχτά και αν τα δέσουμε και πάλι δεν θα εφαρμόζουν σωστά πάνω στο πόδι μας, ακόμα και αν το νούμερο είναι τέλειο. Επειδή αποτελεί ένα κοινό πρόβλημα για όλες μας βάλαμε ως στόχο να βρούμε το hack που θα μας δώσει τη σταθερότητα που χρειαζόμαστε φορώντας τα. Και τα καταφέραμε.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τον τρόπο που θα δένεις τα πέδιλά σου έτσι ώστε να είσαι άνετη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

@style

Yes or no to tying your heels like this?! 😍 @sasabylopez #foryoupage #fyp #foryou #style #inspo #styleinspo #xyzbca

♬ original sound - style

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ