Follow us

Στη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas βρήκαμε τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas

Θα τα φορέσουμε όσο κανένα άλλο σχέδιο αφού φέρουν την έγκριση των fashionistas.

Στη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas βρήκαμε τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas Pixel Formula

Όλες μας έχουμε μία αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο fashion item. Για κάποιες μπορεί να είναι οι τσάντες, για άλλες τα φορέματα ή τα πανωφόρια, ενώ ανάμεσα μας υπάρχουν και οι αιώνια ερωτευμένες με τα παπούτσια. Για εσάς, που έχετε ένα sweet spot για τα υποδήματα, βρήκαμε το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σχέδιο που δεν θα σταματήσετε να φοράτε αυτή τη σεζόν στη νέα συλλογή του αγαπημένου brand Tsakiris Mallas.

Όλες οι fashionistas λατρεύουν αυτό το σχέδιο παπουτσιών

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν οι τάσεις του Y2K Style έχουν κατακλύσει τον χώρο της μόδας και κάθε συλλογή των fashion brands παρουσιάζει τις δικές τους εκδοχές πάνω στην αισθητική των 00s. Έτσι, ανάμεσα στα ανοιξιάτικα drops συναντήσαμε εκείνα τα πέδιλα, που λατρεύουν οι fashionistas και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των τάσεων: Έχουν pop αποχρώσεις, Y2K look και είναι στιλιστικά ευέλικτα.

Πρόκειται για τα παρακάτω strappy πέδιλα, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας όσο κανένα άλλο σχέδιο αυτή τη σεζόν. Έχουν σκοινιά τα οποία δένουν ομοιόμορφα στο πόδι και ανάλογα με τις προτιμήσεις σου μπορείς να τα δέσεις ψηλά για ένα σέξι βραδινό look ή γύρω από τον αστράγαλό σου, για ένα πιο ευέλικτο αποτέλεσμα αλλά το ίδιο cool και κομψό. Αν προσέξεις, μάλιστα, τα σκοινιά του δεν έχουν τον παραδοσιακό σχεδιασμό, αφού αποτελεί ένα μακρύ σκοινί που συνδέεται περνώντας μέσα από μία μεταλλική εσοχή στο πίσω μέρος του παπουτσιού για πραγματικά statement εμφανίσεις.

Έχει σατινέ υφή και η ιδιαιτερότητα του έγκειται στο υπέροχο τακούνι του, το οποίο είναι μεσαίου μεγέθους για άνεση καθ' όλη την ημέρα. Το τακούνι του είναι πλατύ, διάφανο και δημιουργεί ένα ενδιαφέρον look μέσα από το γεωμετρικό του σχήμα -είναι οι μικρές λεπτομέρειες που το αναγάγουν στο απόλυτο must have της σεζόν. Τα συγκεκριμένα πέδιλα, που φέρουν την υπογραφή του brand Lara Conte Madrid, κυκλοφορούν σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις: Πορτοκαλί, μπλε ηλεκτρίκ, πράσινο, metallic baby pink, μαύρο, πετρόλ και φούξια. Έτσι, ανάμεσα στις trendy αποχρώσεις είναι σίγουρο πως θα βρεις εκείνη που κολακεύει τη δική σου γκαρνταρόμπα για αυτή τη σεζόν αλλά και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου.

Στη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas βρήκαμε τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ