Follow us

Αυτά είναι τα κολακευτικά παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με τα ανοιξιάτικα φορέματα

Εάν θέλεις να αποκτήσεις ένα ζευγάρι παπούτσια για την άνοιξη, αυτό είναι το ιδανικό.

street style Pixel Formula

Από τη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως η άνοιξη έχει φτάσει και η θερμοκρασία ανέβει, μία από τις σκέψεις που κάνουμε καθημερινά οι γυναίκες είναι "Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για την εποχή;". Ως μεταβατική εποχή από τον χειμώνα προς το καλοκαίρι, η άνοιξη μάς δημιουργεί τέτοιου είδους στιλιστικούς προβληματισμούς, αφού κάποια παπούτσια μάς φαίνονται πιο χειμερινά και και κάποια άλλα πιο καλοκαιρινά.

Διαβάστε Επίσης

Ποια είναι η λύση; Ευτυχώς για όλες μας, ο κόσμος της μόδας έχει την απάντηση σε κάθε στιλιστικό ζήτημα και υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορείς να κάνεις σε ανοιξιάτικα παπούτσια. Κάποιες από αυτές είναι τα sneakers, οι μπαλαρίνες, τα loafers, οι γόβες. Ωστόσο, εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζουν με τα πάντα, είναι κατάλληλα για day to night εμφανίσεις και κολακεύουν πολύ τα πόδια, τότε οι εσπαντρίγιες με πλατφόρμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Πρόκειται για ένα στιλ παπουτσιών που μετρά πολλά χρόνια ζωής στον κόσμο της μόδας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Ο λόγος είναι πως συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα, ενώ οι κορδέλες που δένουν γύρω από το αστράγαλο, δημιουργούν ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα.

Loading...

Γιατί να αποκτήσεις ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες;

Αρχικά, θα τις φορέσεις τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Ο βασικότερος λόγος όπως είναι πως συνδυάζονται τέλεια με φορέματα σε κάθε μήκος. Mini, midi ή maxi, εμπριμέ και μονόχρωμα, με βολάν ή puff sleeves, τα φορέματα και οι εσπαντρίγιες έχουν μία στιλιστική αγάπη που θα είναι πάντα chic και up to date.

Editor's Picks

Εσπαντρίγιες Macarena Haralas.gr

Εσπαντρίγιες Envie Shoes

Εσπαντρίγιες EXE Tsakiris Mallas

Εσπαντρίγιες Castañer

Εσπαντρίγιες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ