Follow us

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της σεζόν | Πώς το φόρεσε η Δούκισσα Νομικού

Ακολουθώντας τη δική της στιλιστική συνταγή μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ τη μεγάλη τάση της σεζόν.

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της σεζόν | Πώς το φόρεσε η Δούκισσα Νομικού NDP

Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι ξέρεις πως τα έντονα χρώματα θα φορεθούν περισσότερο από οποιοδήποτε κλασικό φλοράλ μοτίβο. Η μόδα μας προτείνει να γεμίσουμε τις ημέρες με αυτά και να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας εξελίσσοντας παράλληλα και το προσωπικό στιλ. Μία από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν για την οποία έχουμε κάνει λόγο αμέτρητες φορές είναι το πράσινο, που φοριέται σε κάθε εκδοχή του: Από την παστέλ μέχρι την neon. Σήμερα, όμως, θα σου μιλήσουμε για άλλη μία, η οποία από ό,τι φαίνεται θα προτιμηθεί εξίσου -αν όχι περισσότερο- από τις απανταχού fashionistas. Πρόκειται για το πορτοκαλί και πιο συγκεκριμένα το sunset orange, εκείνη την απόχρωση που χαζεύουμε τα καλοκαιρινά απογεύματα στον ουρανό. Έντονη, γεμάτη ενέργεια και λάμψη, η εν λόγω απόχρωση του πορτοκαλί θα μεσουρανήσει στο φετινό street style και απόδειξη για όλα αυτά είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού.

Loading...

Η Δούκισσα Νομικού φοράει την hot απόχρωση της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι και εμείς κρατάμε σημειώσεις

Η ίδια παρουσίασε τη νέα της συλλογή κοσμημάτων, την οποία θα βρεις στο brand της Doukissa Nomikou Collection, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Athens Xclusive Designers Week.

Loading...

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια έκανε εντύπωση τόσο με τη συλλογή της όσο και με την εμφάνισή της στην εκδήλωση μόδας. Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με μία ενδιαφέρουσα διχρωμία: Ένα υπέροχο τοπ με ογκώδη μανίκια, έντονο γιακά στην sunset orange απόχρωση συνδυασμένο με μία μαύρη μάξι φούστα και μία ζώνη στη μέση να δίνει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της μαγνήτισε το ενδιαφέρον μας. Όπως θα δεις η ίδια επέλεξε την hot απόχρωση του πορτοκαλί στο τοπ της και το συνδύασε με ένα safe χρώμα, για να δημιουργήσει ένα καλαίσθητο και προσεγμένο σύνολο. Το look της, μάλιστα, φέρει την υπογραφή της αγαπημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti, η οποία πλέον ντύνει τα μεγαλύτερα ονόματά του Hollywood. Ακολουθώντας τη δική της στιλιστική συνταγή μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ τη μεγάλη τάση της σεζόν.

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της σεζόν | Πώς το φόρεσε η Δούκισσα Νομικού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ